Ima li mozda mogucnost da naruci neko ko zivi u SAD pa da se ne plate dadzbine, samo je pitanje da li ih salju iz raznih delova sveta ili iskljucivo iz sad
Ima li mozda mogucnost da naruci neko ko zivi u SAD pa da se ne plate dadzbine, samo je pitanje da li ih salju iz raznih delova sveta ili iskljucivo iz sad
Poslednja ispravka: tane (9.1.2018. u 11:04)
Creation watches salju iz singapura mislim. Da li se placa neka carina u US - pojma nemam. Proguglaj malo kakva su iskustva na drugim forumima.
Ako imas nekog tamo pogledaj jomashop/longislandwatches... Odnosno, sajtove koji su u US.
Sent from my SM-A310F using Tapatalk
Ok. Hvala
Svakako kada budeš unosio iz USA u Srbiju opet je kocka, da li će da gledaju na ulasku ili ne. Sat na ruku jedino, a od kutije se pozdravi.
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
U Americi se, koliko znam, porez placa samo ako to sto kupujes ima u bilo kojoj prodavnici u toj saveznoj drzavi. U suprotnom se ne placa (a ako se placa onda je oko 10% ili manje, znam da je Ilinois sa najvecim porezom i on je bio oko 10-11%).
Sto se nase carine tice, mislim da nije tako strasno. Ja sam letos sa sobom u avionu nosio IR kameru koju sam platio 400$, a u koferu je bila kutija sa sve računom, i niko me nije ništa pitao. Nekako mislim da kad su takve stvari u pitanju, gnjaviće za baš skupe stvari. Mislim, ko ode u USA i ne vrati se sa par stotina $ vrednom robom.
Lekar mi je prepisao da jedem malo ali često. Ono malo mi polazi za rukom, ono često mnogo teže (Magnus&Bunker)
Da li je pametno kupovati na Creationu satove za koje ne postoji nijedan review?
Послато са GT-I9301I уз помоћ Тапатока
Isto kao i one sa review-om. Oni su preprodavci. ( Pretpostavljam da mislis na satove koji nisu ocenjeni na sajtu )
Sent from my SM-A310F using Tapatalk
Treba mi pomoć oko kupovine Casio GShocka(za prijatelja) tj. gde da ga uputim za kupovinu originala? Našao je dva prodavca koji ozbiljno rade sa Casio satovima i to u Zrenjaninu i Pančevu. Da li i sa kim je neko od Vas kolega imao dobro iskustvo u kupovini ili imate preporuku za nekog trećeg možda?
Hvala na odgovoru!
Sent from my PRA-LX1 using Tapatalk
Gde pacov prodje,tu mis nema sta da trazi(rumunska narodna poslovica)
Sa tim iz Zrenjanina nas par je imalo dobra iskustva.
ZAJEDNO SMO SKUPA!
Bookmarks sajtovi