Uzeo sam sat u moskvi, sve ok
Uzeo sam sat u moskvi, sve ok
Prometheus Eagle Ray - pre order je otvoren, ko ima živaca i sredstava, isporuka je u martu 2019. Pouzdan mikros, dobri mehanizmi, odlična cena kroz preorder. Za isplaćen pre-order u celosti ide još 10% popusta..Inače 42mm sa 49mm (L2L), 14,75mm debljina, 22mm narukvica itd. Više na njihovom zvaničnom sajtu. Pozdrav
Therion i Tolarbo upravo postaviše slike svojih Seiko MM u rubrici "koji sat nosite danas"
Šta mislite o ovome? Safir, keramički bezel, NH35 itd. Na WUSu postoje dva opširna threed a o Merkuru. Izuzimajući etičku horološku stranu, sat "nema mane" što se tiče kvaliteta a cena - tek tu nemam komentara. Samo postavljam pitanje u sebi o opravdanosti cene pravog MM
https://www.ebay.com/itm/Merkur-Japa...F5r7CLLZa98VZw
Sent from my BLA-L29 using Tapatalk
52000 kod Vitanova. Koliko sam video nigde nema jeftiniji ovaj limited edition.
Prelep prelep prelep sat.
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
Novi Miyotin 9039 mehanizam!!! u Nodus satu. Od ponedeljka počinje prodaja još uvek se ne zna cena. Što se tiče mehanizma, to je no date opcija, >42h, tanji u poređenju sa 9015. Jako cenim 9015 mehanizam, više nego Eta 2824-2. Tanji, veća autonomija, podešen u 4 pozicije (naspram 2 kod standard ili 3 elabore verzija), duža autonomija, jeftiniji mehanizam za 20 do 30%, jeftinije održavanje, dokazan u prethodnih 7-8 godina.
Karakteristike sata
316L stainless steel case | 300m water resistance
42mm bezel width | 43.5mm case width | 12.9mm thickness
48mm lug-to-lug | 20mm lug width | 6.5mm crown diameter
Miyota 9039 movement*| No-date | Regulated in four positions
Double-dome sapphire crystal with blue AR on underside
120-click unidirectional bezel | Matte-ceramic bezel insert
Swiss SuperLuminova C3 X1 lume | Hands, dial, and bezel insert
Steel H-link bracelet | Flip-lock button release clasp with micro-adjustments
Sent from my BLA-L29 using Tapatalk
Koliko sam upućen, cena bi trebala da se vrti od nekih 600$ za ovaj Nodus..
Gde pacov prodje,tu mis nema sta da trazi(rumunska narodna poslovica)
Oni koji su kupovali na Jomashop-u da li mogu da mi kazu da li oni imaju akcije za Black friday?
Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk
Hvala
Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk
Black friday 15% popust počeo na creationu. Mako 99e, skx007 150e itd...
Bookmarks sajtovi