Mnogi su porucivali sa Creationa, ukucaj u pretragu samo i izbacice ti gomilu rezultata.
Sto se tice placanja carine i poreza, regularno ti je na cenu sata ide 10% porez pa na sve to 20% pdv.
E sad, mozes da prodjes bez toga, mad au poslednje vreme tesko, mozes da prodjes sa nesto manje, vise, sve zavisi kako carinik proceni sat, ali u principu ovo ti je ono kako ide po ps.
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
Tako sam i mislio, na carini otvaraju i žvake.
Hvala za preporuku.
Pretpostavljam da je garancija internationalna?
Meni je pre desetak dana stigao sat u kutiji sa isladwatch i prošao carinu bez davanja tako da nema pravila
Sent from my Mi6
Da li vredi dati za Invicta sat 50$? Vidim ih na Jomashopu koliko hoces.
Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk
Evo treća uspešna kupovina sa ovog sajta plaćeno karticom ko u maxi-ju... sedmi ninja je doleteo pre neki dan ovog puta carina i pdv simbolični 1040 din (dve predhodne bez carine) sobzirom da sam sat dugo šacovao i da je prošlo godinu od poslednje kupovine (obećanje ženi) srećan sam kao kuče .... (superior monster )
Uzgred sada mi je došla i kutija doduse neraskopljena i bez jastučeta - zbog transporta....
Zemljak invicta verdi koliko i košta dakle dodaj malo para i kupi nešto što vredi više nego što košta
Poslednja ispravka: popovac 76 (23.11.2018. u 9:00)
Naravno uz sat stižu svi papiri, uputstvo za upotrebu, međunarodna garancija, ja sam jako zadovoljan ... sat je više vremena proveo u Bgd na carini nego u tranzitu...ranije je slanje išlo preko Hrvatske pa je i rizik bio veći, sada ide direktno za Srbiju.... kad te obaveste da su poslali potraži im traking broj i prati paket
https://gearpatrol.com/2018/12/18/orient-mako-ii-sale/
da li je ovo stvarno dobra ponuda?
Lekar mi je prepisao da jedem malo ali često. Ono malo mi polazi za rukom, ono često mnogo teže (Magnus&Bunker)
Bookmarks sajtovi