Nije loša neznam koliko je sajt proveren ali svakako za božić uz 15 % bolja ponuda je (izadje oko 115 dolara ) i proveren prodavac
https://www.creationwatches.com/products/orient-watches-252/orient-diver-mako-ii-automatic-200m-faa02001b9-mens-watch-11388.html
Trenutno u: Satovi - Prodaja satova na Watch.rs uz najbolje cene i besplatnu isporuku - najbolje cene - satovi prodaja je popust od 15%.
Za par dana počinje Late night shopping u Parndorfu, pa sam video da je ovaj Rado na popustu.
Kod Jokica 20% popusta na sve casio satove
U Promenadi (NS) u Bomaru je popust 40% na dosta Roamer modela, Jacque Le Man do 50%, a ostali do 15%.
Lekar mi je prepisao da jedem malo ali često. Ono malo mi polazi za rukom, ono često mnogo teže (Magnus&Bunker)
Stowa ima božićnu rasprodaju. Izložbeni modeli iz poslednjih par meseci su na popustu od 15%. Do 24. dodaju svaki dan po jedan model.
Trenutno je Marine Klassik 40 na 492e. Poštarina je 50.
Prošle godine nije bilonTestaf modela, videćemo ove.
Sent from my Nokia 6.1 using Tapatalk
Zlatara Andrejević ima do 30% popusta na neke Alpine i Sevenfriday
Sent from my Nokia 6.1 using Tapatalk
U Bomar-u 20% na diver satove. U radnji ne znaju da mi kazu do kada traje popust.
U bomaru 50% na drugi sat...zvuci dobro ako neko hoce da kupi dva ili ako se dvoje udruze, pod uslovom da su satovi pribliznih cena.
Bookmarks sajtovi