Ja sam malopre zvao, nemaju Longines Hydroconquest 41mm plavi automatic.Imaju kvarc i on je sa popustom 95.000din
Ja sam malopre zvao, nemaju Longines Hydroconquest 41mm plavi automatic.Imaju kvarc i on je sa popustom 95.000din
Ima 41mm automatic, video sam ga juce bas u niskom Bomaru, doduse na gumenom kaisu. Verzija sa keramickim bezelom. Cini mi se da je cena oko 188k bez popusta, a longines se ukljucuje u akciju 9tog sa 22% popusta, pa ce biti okruglo 150k ako se ne varam
To je ovaj https://bomar.rs/longines-hydroconquest-l37814969
Ovog vikenda (11-13.02) imaju akciju u Big Fashion-u na Karaburmi
Beric - od 10 do 50 %
Bomar - do 50 %
Evo i spiska popusta u svim radnjama
BIG-FASHION-Dan-zaljubljenih-lista-popusta.pdf (bigfashion.rs)
Na sajtu Bomara ne pominju popust.
Послато са SM-G960F помоћу Тапатока
Ah, cuveni Bomar popusti. Modni brendovi za dz, Roamer 40%, Citizen od 10-20%, a za ostalo vredno, od popusta moze placanje karticom ili na rate. Karikiram, ali cesto je tako. Posebno kod bombasticnih najava tipa 50%.
Zapravo, za dan zaljubljenih je cesto najbolji popust. Prosle godine bilo 50% na drugi sat i odnosilo se i na bolje brendove. Ako nadjes nekog ko kupuje sat slicne vrednosti kao sto ti kupujes, ustedite po 25% svaki.
Da li je neko pokušavao da kupi ruske satove ovih dana? Vidim da je rublja dosta pala i da je trenutni kurs 0,87 RUB za jedan dinar, a pošto i dalje ide pošta, ono što košta 10.000 rubalja je oko 8700 dinara. Valjalo bi iskoristiti, a računam da će rublja još da padne tokom vikenda.
Kvarcni satovi su precizni. Mehanički satovi imaju dušu.
Ratni profiter
Nego , mogla bi naša država (baš da ne personalizujem) da ,pored pasulja,graška i sardina, kupi i 12 tona ''Amfibija'' pa kad niko u Evropi ne bude imao časovnike- mi da imamo!
Poslednja ispravka: VLADAN P (4.3.2022. u 23:53)
ZAJEDNO SMO SKUPA!
Ništa bez invazije na Švajcarsku...
Послато са SM-G960F помоћу Тапатока
Bookmarks sajtovi