Još gore je što su banke i lizing kompanije dobile nalog da raskidaju ugovore sa ruskim državljanima koji legitimno žive i rade u Evropi!
A najmanje jedna je to prelila i na Srbiju, video sam dopis, poslali zvaničan nalog da se sa ruskim državljanima raskinu ugovori o finansiranju...
Meni je to totalna budalaština! Bez obzira što je rus, on ovde živi, posluje i privređuje. Zašto i kako ga sankcionisati samo na osnovu državljanstva
Pozdrav!
Imam za ponuditi vaučer za Bomar od 100.000, ustupam ga za 80.000. Koliko znam, trenutno je i akcija u Bomaru 50% popusta na drugi sat.
Ako je neko zainteresovan, neka se javi u poruci.
Imam vaucer u vrednosti od 12000 dinara za kupovinu u BPMu, dobijen na poklon. Prodao bih ga za 9000 jer ne zelim da kupujem nista u BPM prodavnicama, pa se onome ko je svakako planirao da kupuje u BPMu isplati.
Vaucer vazi do juna 2023, moze da se iskoristi na bilo sta (nakit, sat, . . . ). Moguca zajednicka provera vrednosti i roka vazenja u svim radnjama u Beogradu pre kupovine
Ako je neko zainteresovan, imam poklon vaučer za Bomar u vrednosti od 17000 din za nihov asortiman. Vaučer - kartica vredi narednih godinu dana. Kako ne planiram skoriju kupovinu dao bih ga za 15000 din. Provera ili zajednički odlazak do neke od radnji u Beogradu po prethodnom dogovoru se podrazumeva. Kontakt 0641306339.
Pozdav!
Vaučer od 17000 za 15000 din u Bomaru.
Još uvek aktuelno!
Poslednja ispravka: bgmoto (12.12.2022. u 21:36)
https://www.christopherward.com/sale...HO%2C34E6N%2C1.
Zdravo svima! Da li je neko imao iskustva sa christopher ward satovima? Trenutno je na njihovom sajtu popust 30 % na neke modele.Estetski satovi deluju sasvim ok samo je peoblem da nema gde da se vide uzivo pa zato i pitam. Selita mehanizam itd...Interesantno mi deluju....
Dobri su satovi za taj novac, imao sam prilike da probam dva komada. Dizajn je njihov, za razliku od vecine microbrandova koji recikliraju submariner dizajn do besvesti. Kvalitet izrade samih satova je dobar, mada citam po netu tu i tamo zalbe na racun sellite koja ima neke bubice sa sw200 mehanizmom, ali selitu je danas tesko izbeci u tom nekom cenovnom rangu, cak i u visem od toga. Ako dodje do problema, rotor za automatsko navijanje se vrti dok se sat rucno navija. Imaju garanciju od 5 godina sto je dobro, a ono sto nije idealno je sto se za intervencije salje sat njima u UK i ceka se minimum 8-10 nedelja i za najmanju popravku. Te probleme sa rotorom moze resiti bilo koji dobar casovnicar za 20 minuta, ali onda se gubi garancija.
Do nove godine su imali kupone koje salju jednom mesecno i mogli su da se kombinuju sa tim popustom, ali su ih nazalost ukinuli, umesto poskupljenja.
Hvala na odgovoru! Odustao sam....slazem se sa svim sto si napisao...presudila je daljina servisa,nemogucnost probanja uzivo...jos uvek sam nekako malo nesiguran po pitanju selite,jer uvek dajem prednost eti,verovatno mi je to negde u podsvesti....
Bookmarks sajtovi