Slazem se.Skroz je ok.
Doduse,ovi novi Monsteri su mi za nijansu lepsi zbog ajkulinih zuba.Mocno izgleda i 42 mm je odlicno.
Slazem se.Skroz je ok.
Doduse,ovi novi Monsteri su mi za nijansu lepsi zbog ajkulinih zuba.Mocno izgleda i 42 mm je odlicno.
Sense je baš dobro proširila ponudu. Svaka čast.
Grand Seiko Quartz SBGT035
Za naseg Hadzija.
"Mi pravimo stvari koje ljudima ne trebaju,zato proizvodjac satova ne sme da ima prejak ego"- Jean-Marc Jacot
uh, sto mi se ovaj svideo, a mislim da je stvarno povoljno...
Hamilton Khaki Field H60419533 Men's Watch | Ashford.com
jole777 kaže:
S obzirom da Monster uziva status legende u Seiku se nisu hteli igrati sa spoljnim izgledom.Kao sto mozes da vidis,samo su dodali ove tzv. ajkuline zube.
Mehanizam je drugaciji u odnosu na prethodni Monster.
"Mi pravimo stvari koje ljudima ne trebaju,zato proizvodjac satova ne sme da ima prejak ego"- Jean-Marc Jacot
Casio Watches - Tiktox
-prihvatili su da skinu VAT (PDV).
Konacna cena: 220 funti (oko 270 eura) sa sve transportom...
Marko Crv kaže
POZDRAV SVIMA . . .
Slučajno sam naleteo na ponudu gde se može uštedeti 10000din . . .
Ako nekoga zanima neka pogleda . . .
SEIKO MUSKI RUCNI SAT PREMIJER SPC059P1 | RUCNI SATOVI | POKLONI | SEIKO MUŠKI RUČNI SAT PREMIJER SPC059P1
ZAJEDNO SMO SKUPA!
Dragi prijatelji,postovane kolege ljubitelji satova,upravo sam bio u BPM radnji u Delti...ovaj Fortis sat kosta kod njih 60 000..................Fortis Official Cosmonauts Day/Date 610.10.11 L for $1,199 for sale from a Trusted Seller on Chrono24 i prelepa prodavacica(plava,cizme preko kolena...jednom recju-bezobraznica,uf!!) mi je rekla da im je ostao jos jedan komad...sat je za uze zglobove,jer je 38mm.............inace,znate koliko kostaju Fortis satovi...ko ima para,neka se obraduje...od mene toliko...over and out!!
Bookmarks sajtovi