za sad najjeftiniji Seiko SKX007 na koji sam naleteo, prema komentarima na WUS forumu pouzdan prodavac:
Seiko Divers Mens Rubber Band SKX007K1 SKX007
Pretpostavljam da Akribos XXIV nije cenjena marka, ali ima nekoliko satova koji izgledaju interesantno:
Watches by Akribos XXIV at Gilt
A ima i veoma atraktivnih, samo za one koji ne sumnjaju u svoju seksualnu orijentaciju
Men's Mother Of Pearl & Diamond Watch by Akribos XXIV at Gilt
SeiyaJapan | Grand Seiko | G-Shock | Seiko Spirit | Prospex | Marinemaster | Citizen | 1. GRAND SEIKO
Ovo je trenutna ponuda Seiya........koliko je povoljna zavisi od dubine džepa ali ja nisam vidio nov GS kvarc za 1788$ !!!
Isto tako je smanjio i cijene Prospex modela.
joj,ulepsao si mi jutro
kaze meni juce advokat kod kog treba da krenem da radim i koji jako voli satove ''pa niko se ne razume u satove.dzaba skup sat kad niko ne zna koliko kosta" ja mu rekoh da je bolje sto ne mora svako da zna koliko kosta sat
kod GS mi se svidja sto su jednostavni jako na prvi pogled a unutra je azdaja.
pricam o kvarc GS,naravno.automatik nikad ne bih uzeo.
"Mi pravimo stvari koje ljudima ne trebaju,zato proizvodjac satova ne sme da ima prejak ego"- Jean-Marc Jacot
Ne znam sta da vam kazem, ja sam se totalno "navukao" na kvarcni GS.
Jos samo kad bih mogao da ga uzmem
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
Ovo za GS je definitivno vest dana ,primamljiva ponuda - slazem se u ovom slucaju bih uzeo samo kvarc.
Meranom ima akciju, beslatno slanje za sve amfibije,
Meranom Store - Vostok Watches - Часы Восток Meranom.com
Akcija traje jos nikih 35 casova, koliko sam video.
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
Ja kad sam vidio cijene za GS došlo mi da plačem(samo me sramota- stara drtina)!
Onda kontam:"a da dignem kredit,nemamjenski?"
Ali kako da sakrijem od gospođe!? Nije malo 1700€! Ubila me da ne trepne!
Joj,mnogo bi bolje bilo da nisam vidio ponudu!
Ja bih počeo odavde, ne treba kredit. Pa polako...
Bookmarks sajtovi