hehehehehe.........biće valjda nešto do penzije!
hehehehehe.........biće valjda nešto do penzije!
I tunjevina je izlgeda pojeftinila, sad je 930$.
SeiyaJapan | Grand Seiko | G-Shock | Seiko Spirit | Prospex | Marinemaster | Citizen | SEIKO Prospex 300M Diver Quartz SBBN017
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
Da li je ovaj sajt pouzdan za kupovinu da li ima nekih iskustva od strane ostalih clanova ovaj model mi je zapao za oko SeiyaJapan | Grand Seiko | G-Shock | Seiko Spirit | Prospex | Marinemaster | Citizen | SEIKO 5 Sports SARZ005 Movt 4R36
ali je skoro 70e jeftiniji nego na creationwatches pa mi je malo cudno
Nisam siguran da li je neko sa foruma uzimao preko njih, ali sam na internetu, na svim vecim forumima video samo pohvale za njih.
Nema nikakvih problema sa Seiya-om ili Higuchi-jem. Ako imas PayPal kupuj slobodno. Cene su pale posto je jen znatno oslabio prema dolaru i evru u poslednjih par meseci.
Mislim da PayPal jos nije uvrstio CG u svoju listu drzava bile su neke najave za 2013 da ce zajdno uci CG i Srbija ali valjda nista od toga jos uvijek
Ako to budes cekao, ne da ce da prodje promocija, vec ce model da prestane da se proizvodi
Salim se malo. Trebalo bi ove godine da bude nesto od toga, ali ne verujem u to dok ne vidim.
Taman ce tako i da bude, znaci bez PayPal-a nista od kupovine sa ovog sajta steta bas su mi se dopale povoljne cijene i postarina je besplatna
Darko,
Može kod Seiya i kod Higuchi preko kartice za internet plaćanje.
Pitaj ih preko mail - sve se može dogovoriti.
Seiyo i Higuchi svi hvale,tako da verujem da su pouzdani.
Meni zbog PayPal najvise zao za Deep Blue satove.Valjda ce uskoro biti toga u Srbiji.
"Mi pravimo stvari koje ljudima ne trebaju,zato proizvodjac satova ne sme da ima prejak ego"- Jean-Marc Jacot
Bookmarks sajtovi