Da li mi neko može reći nešto o kvalitetu Pulsar satova i o isplativosti kupovine istih? Poznato mi je da su oni deo Seiko grupacije.
Da li mi neko može reći nešto o kvalitetu Pulsar satova i o isplativosti kupovine istih? Poznato mi je da su oni deo Seiko grupacije.
Pa cim znas da su u sastavu Seika,mislim da nema potrebe da se nesto posebno komentarise.
Da budem iskren,nisam ih nikad ni video uzivo,ali cim su u sastavu Seika trebalo bi da se kvalitet podrazumeva.
Dobro dosao, arhonte! Seiko masine su unutra tako da to nije problem. SAmo sam ih gledao u radnji i deluju sasvim korektno. Mislim da mozes slobodno da se odlucis za neki njihov sat. Baci pogled i na Casio i Lorus (Lorus je isto deo Seiko grupacije, ali je za pola stepenice nize u hijerarhiji od Pulsara). Mozda da nam postavis slike ili linkove onoga sto ti se svidja pa da malo popricamo na tu temu Pozz..
I keep thinking of some mechanic in rural Russia, mending his Raketa in sub-zero temperatures using nothing but a hairpin, a pocket-knife and the tyre-lever from a 1956 tractor.
Bolje Vas našao!!!
Ova tri modela su mi interesantna:
PULSAR PF3941X1 Leatherstrap - Satovi - Vitanov Beograd
PULSAR PF3717X1 Malaga - Satovi - Vitanov Beograd
PULSAR PF3601X1 Bilbao - Satovi - Vitanov Beograd
Dobro nam došao!
Evo da i ja dam svoje mišljenje.
Po meni je najlepši i najviše mi se dopada - PULSAR PF3941X1.
"Sportska elegancija" koju možeš nositi u bezbroj prilika.
Oko brenda verujem da nema greške, kao što je već spomenuto, deo su Seiko korporacije.
Jako lepi satovi. Jedan onako klasican i dva modernija interpretacija teme
Najvise mi se svidja PF3601X1 a potom klasicniPF3941X1
Sta te je konkretno privuklo ovim satovima? Jesi li pogledao Casio, Candino, Citizen? Da li ti je vazan samo izgled ili mozda i to da li je mehanizam automatski ili kvarcni?
Izvini sto postavljam ovoliko pitanja, ali da bismo ti mogli najbolje pomoci moramo znati tvoje potrebe, sta ti se svidja itd,itd... Pulsari su odlicni, ali ima u tom cenovnom rangu jos finih opcija pa nije zgoreg procesljati ih sve
I keep thinking of some mechanic in rural Russia, mending his Raketa in sub-zero temperatures using nothing but a hairpin, a pocket-knife and the tyre-lever from a 1956 tractor.
Ideja mi je bila da uzmem nešto na foru pilot vintage satova tipa neki Junkers, Aviator, Poljot , Victorinox..... ali pošto u Srbiji je slaba ponuda istih ili u opšte ni ne postoji, onda sam smislio da uzmem nešto što barem liči na to. Naravno voleo bih više da je mehanizam automatski.
Automatski hronograf tesko ispod 500 jura..
A sta kazes na ova dva ''IWC pilota''?
1. LORUS RF833DX9 Lorus - Satovi - Vitanov Beograd
2. LORUS RF849CX9 Lorus - Satovi - Vitanov Beograd
Koliki ti je budzet (bar okvirno)?
Recimo nekih 350e. Spazio sam već ova dva Lorusa, lepo izgledaju, još malo pa IWC !!
Za te pare bih ti naj iskrenije preporucio ovaj citizen hronograf
Citizen AT0360-50E
Bookmarks sajtovi