Pošto sam već započeo ovu temu red je i da kažem konačni ishod.Izbor je pao na skx779.Dakle sat je poručen preko Sense,sutradan pre podne je stigao.Što se tiče brzine realizacije sve pohvale,takođe sat je odlično upakovan tako da nema bojazni da bi se mogao ošteti prilikom transporta.
Sam sat ne bih mnogo komentarisao,na ovom forumu sima hrabri je to već uradio i više nego dobro.Reći ću samo par utisaka.Sat uživo fenomenalno izgleda,vidi se da je napravljen da traje i da služi vlasnika a ne vlasnik njega.Sat je robustan ali ne suviše glomazan,masivan ali ne pretežak.Kada se stavi na ruku vrlo lako se navikne na njega.Ja sam inače sat kupio bez da sam ga negde prethodno probao,što generalno ne preporučujem,ali u mom slučaju se isplatilo.Što bi rekao Del boy:"He who dares wins!".Narukvica je kvalitetna,luminacija izuzetna(to treba uživo videti).Tačnost sata je zapanjujuća.U odosu na Casio Edifice žuri oko 1,5-2 sec dnevno pri čemu sat nije mnogo ni nošen tako da sumnjam da je do kraja navijen jer ga imam tek jedan dan.
Sve u svemu mišljenja sam da u tom cenovnom rangu nema mnogo satova koji mu mogu izaći na crtu.
Eto toliko od mene.
Hvala svima na komentarima,savetima itd.
Evo i par sličica.
Bookmarks sajtovi