Breitling superokeanus AAA replika ili casio ef-341l-1a ?
Breitling superokeanus AAA replika ili casio ef-341l-1a ?
U principu je zabranjena rasprava o replikama, i na ovom sajtu ti ih sigurno niko neće preporučiti iz mnogo razloga.
Imajući to u vidu odgovor na tvoje pitanje je više nego jednostavan:
Bolje kupi original Casio nego bilo koju repliku!
Tek da bude potpuno jasno...
Bolje kupi Q&Q ,Ice Watch ili bilo koji jeftini original nego bilo koju kopiju.
ZAJEDNO SMO SKUPA!
Potpisujem!
Bolje uzimaj Casio zato sto ako je onaj Brojtling samo AAA replika onda ne valja.... mora da je minimalno AAAA da se izplati.
Pošto su saveti dati, a rasprava o replikama je zabranjena, tema se zaključava.
Kvarcni satovi su precizni. Mehanički satovi imaju dušu.
hteo bih da se raspitam u vezi ova dva sata ko se razume da mi malo objasni koliko vrede zlatnoj replici otpocene dijamantima radi se o Breitling bentley GT sat se navija i vidi se lepo mehanizam kako se vrti skoro stoprocetno kao kod originala kad se nenavije posle nekog vremena mehanizam mu naravno stane jos nigde nisam mogao da procitam o takvoj kopiji,Hvala unapred.
Poslednja ispravka: Shmizla (13.3.2014. u 10:50) Razlog: Poruka premeštena u odgovarajuću temu
Zdravo Petre,
na našem portalu i forumu replike satova nisu podržane, odnosno, nije dozvoljena diskusija i dodane sugestije na temu replika satova. Portal Svet Satova je pobornik originalnih satova bili oni najjeftiniji ili najskuplji satovi.
Inače, ni jedna kopija ne može biti toliko kvalitetno odrađena kao originalni sat, stoga se dešavaju takve situacija kao što si sam naveo. Moj lični predlog je da pronađeš i kupiš sebi neki originalni sat koji će te služiti duže i bolje nego neka kopija zvučnog imena. Ukoliko imaš potrebe za bilo kavim dodatnim uputima ili savetima, tu smo...
Pozz!
Bookmarks sajtovi