Pozdrav svima,
Naisao sam na stari roamer na ovom oglasniku u cg, sta misliti o ovom sat? cijeni?
http://www.kombinacija.me/55-roamer-...s/details.html
Pozdrav svima,
Naisao sam na stari roamer na ovom oglasniku u cg, sta misliti o ovom sat? cijeni?
http://www.kombinacija.me/55-roamer-...s/details.html
meni se cini da je preskup, iluminacija na ciferblatu izgleda jako lose, za 400 evra se moze uzeti dobar nov nemacki ili japanski sat, o ovom modelu ne znam nista
Za 400e nov Seiko stargejt ili spork (ako nađeš) i da pevaš, lep je to sat, ali mnogo ga ceni.....
"Well, it's nothing very special. Uh, try and be nice to people, avoid eating fat, read a good book every now and then, get some walking in, and try and live together in peace and harmony with people of all creeds and nations...."- Monty Python's The Meaning of Life
Cini mi se da je dodatno iluminacija stavljana,cini mi se i ogradjujem...Sto se tice sata meni je dobar i cena mu je ok. Ako ti se svidja proveri to na ciferu i sto da ne...
Seiko postade zamena za sve sto je drugi brend
next year at this time I'll be a millionaire
A bre, nemoj da si na kraj srca , samo sam uporedio sa ponudom novih satova za te pare, mogao sam pomenuti i Steinhart i slično....Inače meni je lep ovaj Roamer, najidealnije bi bilo da se nađe sa prodavcem (ako je baš zainteresovan), te da sat pogleda majstor i vidi u kakvom je stanju i koliko bi koštale korekcije, pa onda da odluči.
"Well, it's nothing very special. Uh, try and be nice to people, avoid eating fat, read a good book every now and then, get some walking in, and try and live together in peace and harmony with people of all creeds and nations...."- Monty Python's The Meaning of Life
i meni se cini da se neko igrao s reluminacijom... u svakom slucaju, nikako ga ne bih uzimao na nevidjeno i bez pregleda kod cika doktora, da se vidi sta je s tom luminacijom i u kakvom je stanju mehanizam.
jole777 kaže:
ok ljudi, hvala svima. probacu da se nadjem sa njim pa da ga ponesem nedje na pregled
Bookmarks sajtovi