Pozdrav SS. Treba mi vas savet. Imam priliku da kupim sat iz naslova. Covek ga je neki dan kupio na drugoj berzi ali mu se ne dopada. U odlicnom je stanju sem pleksi. Sta mislite, da li vredi kupovati taj sat? Hvala unapred.
Pozdrav SS. Treba mi vas savet. Imam priliku da kupim sat iz naslova. Covek ga je neki dan kupio na drugoj berzi ali mu se ne dopada. U odlicnom je stanju sem pleksi. Sta mislite, da li vredi kupovati taj sat? Hvala unapred.
vredi.
lepo je predstavljen ovde:
Roamer Stingray: 200 na sat
jole777 kaže:
Hvala Sima. Kaze da ga je platio 200e a sada trazi 350e. nadam se da je to ok
Cena zavisi od mnogo faktora,pre svega opšteg stanja sata.
Dalje,ima li papire,da li su na njemu svi delovi originalni,kada je rađen servis,...
ZAJEDNO SMO SKUPA!
Sve je originalno, plexi treba menjati, ostalo je jako jako dobro. Radi sve, sajdzija kaze samo servis gornje ploce. oko 20eura i kao nov. U pitanju je navijac Valjoux 72 koji je bio bazni mehanizam za mnoge modele pa i za Rolex Daytona
Kao sto Vladan rece, cena zavisi od puno faktora, a posto nemamo slike, tesko je komentarisati cenu. Ako je zaista odlicno ocuvan i ispravan, cena je vrlo povoljna, s tim sto treba da imas u vidu da pronalazenje pleksija za ovaj model uopste nije lako.
jole777 kaže:
Na svu srecu ima pleksi. Probacu da postavim fotografije koje mi je poslao . tesko ide preko taptalk.
Ja trazim pleksi za moj Roamer vise od godinu dana al nema.
Igor Bg
evo to je ovaj sat. A Plexi ima na ebay 40usd, pa kome treba eto.
Odustao sam. covek ne daje ispod 350e. ja sam hteo da makar spusti za cenu pleksija. hvala svakako
Bookmarks sajtovi