Ukoliko ti datum nije nešto što moraš imati idi na Milgaus.
To je prilično rijedak sat.
Ukoliko ti datum nije nešto što moraš imati idi na Milgaus.
To je prilično rijedak sat.
Zato sam i gledao Milgaus ali na ruci gmt je vrh, gledao sam i submarinera. Razmisljao sam između rolexa i franck mulera ali ipak je bolje opredeljenje rolex. Nadam se da cu sledeće nedelje okaciti slike sata.
dobar je i FM, jedan od najboljih, fantasticno izgledaju, sta je prevagnulo u korist rolexa
Imam nekoliko sata svi su na istom principu, odlucio sam se za rolex zbog manje cene, nosio bih ga svakodnevno a sa franckom je to malo teze, a danas najbitnije prodaja rolex se odmah prodaje.
Meni se vise svidja GMT2, mogao bi ako te volja da postavis slike satova koje vec imas u kolekciji sigurno ima zanimljivih satova za vidjeti.
Pozdrav
Postavicu sutra u toku dana rolex datejust jubilej sa rimskim keramickim ciferom, iwc cal 89, cartier tank, nemam volje da nosim vise nijedan od ovih tako da cu morati da posetim prodavnicu pod hitno, gledao sam na našim sajtovima ima lepih iwc porto fino sa pancir narukvicom pa bi mogao i sa tim covekom da se dogovaram.
Sto samo moderatorima?
Hahaha moderator sve bi ja ovo prodao nego mi je to ostavljeno pa moram da cuvam.
Bookmarks sajtovi