Potrebno mi je strucno mišljenje poznavaoca sa foruma kako bih se opredelio za kupovinu. Hvala unapred
Potrebno mi je strucno mišljenje poznavaoca sa foruma kako bih se opredelio za kupovinu. Hvala unapred
GMT 2
next year at this time I'll be a millionaire
GMT 2,imao sam priliku da vidim sat i vrhunski je,a i iskreno lepsi mi je od Milgaus,dobrodosao.
GMT 2 , lepsi mi je Milgaus ali nema datuma
I ja sam vise za gmt ali Milgaus je nesvakidašnji, sta mislite za klasicni datejust 2 41 mm
Klasican je ,lep,neupadljiv sat,o kvalitetu je suvisno govoriti,pitanje je samo sta se tebi vise svidja.
Pa onda možeš da gledas sub ili day date ili explorer
next year at this time I'll be a millionaire
Filipe, dobro dosap na forum!
Kako vidim dvoumis se izmedju nekoliko Rolexovih modela, tako da ne mozes da pogresis koji god da uzmes.
Po meni je najbolje da uzmes onaj koji se tebi najvise svidja i za koji mislis da ce najvise da te zadovolji, a o kvalitetu istih je suvisno govoriti.
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
Imam datejust ali stariji model, kada sam probao datejust 2 sa plavim cifrom, ma koliko bili slični totalno drugačije izgledaju, Milgaus niko ne kupuje pa mi je zato zanimljiv. Kupio bih kod petrovica mada je jeftinije u zagrebu, u velikoj sam nedoumici. Hvala na savetima nadam se da će mi biti od koristi.
Nisi u nedoumii vec na slatkim mukama.
Zavidim ti, svaka cast.
Kako vec imas datejust, ja bi preporucio GMT 2 i to abs taj plavo crni, sa njim nema greske. Sat je fantastican iskreno ja ga do skoro nisam video uzivo i sudio sam o njemu na osnovu slika, al u prirodi izgleda mnogo bolje.
Bookmarks sajtovi