zanima me vase misljenje da li bi imalo smisla doktoru pokloniti monster ili atlas samo oko 50 god covek i izuzetno ugledan.
zanima me vase misljenje da li bi imalo smisla doktoru pokloniti monster ili atlas samo oko 50 god covek i izuzetno ugledan.
Glas za naliv pero!
Lep poklon za obicnog coveka a kamoli za doktora koji stalno barata sa papirim... Mislim da tu neces pogresiti sigurno... Ni upaljac nije losa ideja ukoliko doktor pusi (i zdravlje rusi.. :p*), medjutim ja bi se ipak opredelio za naliv pero!
Poslednja ispravka: banja (25.7.2011. u 11:21)
Historia est magistra vitae!
Ljudi su kao satovi, neki žure, neki kasne, a ima i pokvarenih.
Ja bih svima poklonio obelezenu novcanicu od 100e
E,ovo je razlog mojih predloga u ovoj temi.
100 evra nije malo za poklon ali je malo za sat za nekoga ko zarađuje 2000 evra mesečno.Jedino vrhunsko na temu sata u tom cenovnom rangu je G-Schok.
Ako u obzir dolazi i nešto što nije sat-onda su dobri svi ostali predlozi(penkala,upaljači i sl.)
Poenta je-bolje vrhunska sitnica nego prosečan sat.
Ipak moram da priznam da mi se dopada predlog 23 jewels(pod uslovom da je reč o poklonu PRE intervencije)
ZAJEDNO SMO SKUPA!
Teško je govoriti načelno, zavisi kakav je profil primača poklona. Kod nekih je svaki poklon dobrodošao bez obzira na zaradu,ljudi različito tretiraju satove....preskup poklon zna da bude neumesan ili nije poklon nego mito. Snimi dobro primaoca poklona i skapiraćeš da li je OK.
Hvala svima na idejama,i definitivno sam odustala od sata.Nasla sam nesto sto mi se cini mnogo mnogo bolje i bas mi je nekako elegantno.
Poslednja ispravka: sima hrabri (26.7.2011. u 15:46)
Bookmarks sajtovi