Koliko sam razumeo, čovek želi nov sat, tako da bi u tom slučaju bio miran jedno pet, šest godina a kasnije, kako on i sada navodi da ima mogućnost nesmetane kupovine u inostranstvu, ne verujem da bi "problem" servisa predstavljao neku nepremostivu prepreku.
Ipak on u Marinmasteru dobija jednu prestižnu notu manufakturnog sata za razliku od konfekcijskih Longines, Oris ili Hamilton modela.
Seiko Green Willard SPB153J1
Seiko 62 MAS Re-Issue SPB149J1 Limited edition
Seiko Panda Chronograph SRQ029J1 Limited edition
Seiko 62 MAS Re-Creations SLA037J1 Limited edition
Seiko KS Hi Beat 5626-7040 Chronometer Automatic
Napapijri želim da pohvalim pismenu i sažetu prvu poruku i listu satova koji su potencijalni kandidati za kupovinu.
Po mom mišljenju potpuno je suvišno da objašnjavaš zašto ne želiš polovan sat. Ne želiš i to je to.
Kada su u pitanju satovi koje si sam predložio moj glas ide Fortisu (mada koliko sam video osvetljenje je moglo biti i malo bolje).
Ako mogu malo da skrenem sa teme, ja bih predložio Citizen Signature Grand Touring Sport (Citizen The Signature Collection Grand Touring Sport NB1031-53L Grand Touring ). Puno muzike za ne tako mnogo novca.
Ovde imaš i opis Citizen Signature Grand Touring Sport Watch Hands-On | aBlogtoWatch
Ovde je video
Doduše možda ti i ovaj model bude interesantan:Buy a Citizen Signature Grand Touring Automatic NB0070-57E from an authorized dealer
Šta god da odlučiš u zdravlju ga nosio.
U pravu si za Marinemaster i dozu manufakturnosti, ali...
Nisam shvatio trazi li se ovdje "luksuz" i vau efekt ili sat koji ce se svidjet onome tko ga nosi, a za okolinu nije bitno. Ako je ovo prvo, MM 300 ce vau efekt izazvati samo kod poznavalaca, dok ce vecina okoline sa zgrazanjem gledati koliko si novca pljunuo za "obicni" Seiko
+1 za MM 300, da imam taj budzet ne bih razmisljao!
Covek je dao osnovne karakteristike i favorite..trebalo bi mu pomoci u okviru onoga sto je gledao i sto mu se svidja..ako si probao Orisa uzimaj..iovako ces kasnije kupiti jos neki
Poslednja ispravka: milan zmaj (21.2.2015. u 17:39)
next year at this time I'll be a millionaire
Napapijri, uzmi ono što se tebi sviđa
to je moja preporuka
Onaj Oris small second diver, taj sat je dobra kupovina, keramiki bezel, ima ga i u titanijum varijanti, malo deblji, meni se to sviđa.
https://www.youtube.com/watch?v=-Ur-dLP2Re8
"Well, it's nothing very special. Uh, try and be nice to people, avoid eating fat, read a good book every now and then, get some walking in, and try and live together in peace and harmony with people of all creeds and nations...."- Monty Python's The Meaning of Life
Bookmarks sajtovi