@Baron
Absolut Time?
@Baron
Absolut Time?
trenutna kolekcija:
Titoni Airmaster Ref. 93963 S-005Doxa Sub 300t Aquamarine Ref. 840.10.241.10
Grand Seiko SBGA211 Snowflake
Zenith El Primero Classic Cars Ref. 03.2046.400/25.C771
ne verujem da nisu mogli da reše nego je u pitanju poslovna politika manufakture ili u ovom slučaju swatch grupacije.....pogotovo na tome da se satovi šalju nazad u manufakturu insistiraju manji samostalni proizvodjaci i bojim se da ce to postati pravilo u buducnosti
Baron sanjam neku Aplinu divera
next year at this time I'll be a millionaire
Hm, Malbašićevi majstori servisiraju Omegu,Longija,Braju,IWC....ne vidim razlog da se baš sve šalje u fabriku. Komplikovane mehanizme i iste takve kvarove- ok, al šta god bilo kod 2892 mora se moći na licu mjesta servisirati ako postoji časovničar.
Ball mi je izuzetno lep ali nisam imao mogucnosti da ga uzivo pogledam, probam.
Cinjenica je da se podize nivo cena. Prvo sam u obzir uzimao satove od oko 1.500€, da bih ubrzo podigao prag na 2.000. Sada se dize do 3 i to mora stati. 😉
Sto se tice servisa, moram pitati obzirom da u poslu kojim se ja bavim, pojedini servisi jesu problem i sklopovi idu u inostranstvo ili se zovu strani serviseri u Srbiju. Zato pitam.
Mislim da je vreme spustiti se na tih 2.000€ i probati, probati.
Jos jednom hvala svima na sugestijama. Gledam, trazim, probam i uskoro se donosi odluka.
Pozdrav!
Poštovani članovi foruma, odluka je pala. Sat je kupljen i sutra se postavljaju fotografije.
Iznenadio sam odlukom sam sebe i još uvek sam malo u šoku. Jednostavno, ljubav na prvi pogled. Verovatno to tako i treba... Probate reda radi i ne želite da ga skinete. 😊
Pa daj reci koji si uzeo
next year at this time I'll be a millionaire
Napapijri, čestitke
Nego, zar ti ne napisa u prvom postu da ne želiš TAG?
Bookmarks sajtovi