Hvala Piksi. 😊 Upravo zato rekoh neočekivano... Sve ima svoje kako i zašto izgleda. Rado ću sutra kada nađem vremena napisati malo opširnije kako je došlo do ove odluke.
Hvala Piksi. 😊 Upravo zato rekoh neočekivano... Sve ima svoje kako i zašto izgleda. Rado ću sutra kada nađem vremena napisati malo opširnije kako je došlo do ove odluke.
Cestitam!
Postavi i slike obavezno.
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
Odlicno...cestitam ti. Dobar izbor
next year at this time I'll be a millionaire
Pffft.... kako ih se niste odmah setili, da znam RUS ima jednu verziju Aquaracera ako se ne varam, stvarno su izuzetno lepi, citava kolekcija
"Vecina drustva zna sta je amortizer, sta je gibanj, sta je obarac, snajperski nisan... samo ja znam kako oni rade, i samo ja konstantno ucenje o tome vidim kao normalno."
Kao sto se i vidi, fotografisao sam tosterom. Kada budem imao prilike da koristim foto aparat i racunar, postavicu bolje slike. Opsirnije o kupovini cim ugrabim vremena. Ja sam iskreno ODUSEVLJEN!
Lijepi Tag, cestitam!
Odlicno, stvarno odlicno. Cestitam.
"Vecina drustva zna sta je amortizer, sta je gibanj, sta je obarac, snajperski nisan... samo ja znam kako oni rade, i samo ja konstantno ucenje o tome vidim kao normalno."
Lepotan, odlična kupovina, bravo
"Well, it's nothing very special. Uh, try and be nice to people, avoid eating fat, read a good book every now and then, get some walking in, and try and live together in peace and harmony with people of all creeds and nations...."- Monty Python's The Meaning of Life
Čestitke od mene, dobar sat si izabrao
Ac Milan, il club piu titolato al mondo
Cestitke na kupovini .Lep sat si odabrao.
Bookmarks sajtovi