Koliko sam videla, ima i časopis National Geographic. Verujem da nije nešto slup, pa eto štiva za čitanje...
LINK
Naravno, ima NG Junior oko 100d bio (onaj za ''odrasle'' bio 209 dok sam kupovao)
I keep thinking of some mechanic in rural Russia, mending his Raketa in sub-zero temperatures using nothing but a hairpin, a pocket-knife and the tyre-lever from a 1956 tractor.
Adventure! Mali ce biti cooler nego Indiana Jones!
Gde pravis ovo, jasmine, daj linak
I keep thinking of some mechanic in rural Russia, mending his Raketa in sub-zero temperatures using nothing but a hairpin, a pocket-knife and the tyre-lever from a 1956 tractor.
Hvala! Izguglao sam jos neke...Nisam znao da postoji ovo. Super fora
Samo sliku moras sam dodati, photshopom naprimjer
Ako nemas photoshop (ili nemozes instalirati zbog necega), ima i za to resenje. Photo editor online / free image editing direct in your browser - Pixlr.com
Ehrmm.....Sir Olivere, jesi li ti prvo pitao Binga da li ima neki satic za podmladak?
pogledaj i ovo............De ji
BPM Satovi & Nakit. Calypso satovi
Bookmarks sajtovi