Ne mozes da pogresis
Ne mozes da pogresis
Da sam na tvom mestu pre bih uzeo Rolex-a, jer vidim da vec imas jednog Pam-a u kolekciji. Da nije te cinjenice, rekao bih ti da uzmes onaj koji ti se estetski vise dopada, a tu bi pobedio Pam!
ps Koji god da odaberes, mislim da ces kasnije kupiti i onaj drugi
Da ima datum,onda Rolex Sub.SAt nije sat bez datuma.
Ovako moj glas ide za Panerai.Jednostavno je mocan a i ne nosi ga svaka dzudza,kao sto je slucaj sa Rolexom.
"Mi pravimo stvari koje ljudima ne trebaju,zato proizvodjac satova ne sme da ima prejak ego"- Jean-Marc Jacot
IWC AQUTIMER 3290
PANERAI PAM372
IWC PILOT 3777
PANERAI PAM024 SUBMERSIBLE
PANERAI PAM359
Panerai pam380 radiomir black seal
tag heuer formula1 grande date chrono
pise mu ispod svake poruke koji satovi cine trenutnu kolekciju i koji su prodati, ja kada bih imao Breitling i Panerai u kolekciji uzeo bih Rolex, a kada bih imao Breitling i Rolex uzeo bih Panerai...
U poslednjih 5-10 godina su u modi veliki satovi od 44mm pa navise,pitanje je koliko ce to da traje,Pantelija ima unikatan dizajn i tacno je da ga ne nosi svako,nose ga uglavnom kolekcionari koji vec imaju Rolex-a u kolekciji.
Kupi onaj koji tebi najvise lezi.
Kada smo vec kod Submariner-a izabrao si najbolji model i to bas bez datuma,meni lupa ili bubreg na staklu nikako ne pristaje,cist cifer na obicnom sub-u je perfektan. Submarinere sa datumom svi kupuju pogotovo kombinaciju celik-zlato i crni cifer,moj izbor je jubilarni zeleni model i belo zlato.Poceo sam bas ozbiljno da razmisljam da uzmem zeleni sub, prodaju se vec za 10-15% sa visom cenom na internetu nego u radnji,jos uvek je u proizvodnji ali cak i dileri dolaze tesko do njih.
Licno mislim da je Sub za osobe koje su sasvim zadovoljne sa jednim satom.
Providno kuciste na Panteliji i nije nista specijalno,vidjao sam stove koji kostaju i 8 puta manje sa obradom mehanizma na istom a mozda i boljem nivou.
Poslednja ispravka: kengur (15.4.2013. u 14:54)
Nisam obratio paznju dok tolarbo nije napisao
IWC AQUTIMER 3290
PANERAI PAM372
IWC PILOT 3777
PANERAI PAM024 SUBMERSIBLE
PANERAI PAM359
Panerai pam380 radiomir black seal
tag heuer formula1 grande date chrono
ja licno bih uzeo IWC pre nego Rolex ili Breitling ili Panerai, IWC pripada Partenonu casovnicarske industrije, a razmisljao bih i o Girard Perregaux satovima koji takodje pripadaju istom uz jos nekolicinu brendova
Bookmarks sajtovi