Hehh. Vidim da postoji tu i tamo nedoumica da li je sat potreban na plaži (a isto može da se pita i za odmor, bicikl, bilo koji sport...).
Pa, meni je potreban. Navikao sam da mi bude na ruci. To je valjda glavni razlog.
Sem toga, i na odmoru je potrebno baciti pogled na to kada je vreme za spavanje, obrok u hotelu, možda i neki lekić (idem sa malom decom)... a kada sam u pokretu (u vodi, restoranu, na odbojci) lakše mi je da bacim pogled na ruku, nego da tražim telefon ili gledam da li negde postoji javni sat...
I tako. Kao što se umijem ili operem zube, imam naviku i da uzmem sat kada se probudim.
Nisam još dospeo u fazu, kao pojedinci na forumu, da spavam sa satom (a i žena ne voli konkurenciju ), ali nikad se ne zna...
Što se tiče mog izbora, za sada je to Amfibija ili Casio MDV-106-1A... a možda i Seiko SKX007 koji je zaista iskušenje.Ićiću da probam, pa u videti.
Ostale odične predloge (naročito Rolex, Omegu... uhh) ću ipak ostaviti za neki drugi put.
i ja sam za amfibiju,dali je neko vec gnjurio sa amfibijom
i kakvi su utisci
Mozda je Amfibija i najbolji izbor za plazu zbog manjih dimenzija.
"Mi pravimo stvari koje ljudima ne trebaju,zato proizvodjac satova ne sme da ima prejak ego"- Jean-Marc Jacot
2 ljeta unazad nosim na plazi casio duro 102. Za razliku od 106 ima dugme (power iluminator) izvise krunice. Sat je top, izdrzljiv, jeftin, pouzdan.... mucio sam ga na sve moguce nacine.... precnik sata je 42mm i zanima me sljedece!
Ima li ko model duro 106? Nisam ga gledao uzivo, uzeo bih ga preko amazona ali me zanima precnik sata??! Na amazonu pise 48mm, a na neke druge sajtove 42 nedje cak 44mm. Bitno mi je samo da je veci od 102. Kvalitet necu dovodit u pitanje (za 50 eura ne mos bolji sat uzet)
Sent from my Galaxy Note
Cestitam, izabrao si pravi sat
Dobra je sabljarka, i meni se svidja taj logo.
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
Bookmarks sajtovi