^ E ovaj crni je baš lep!
^ E ovaj crni je baš lep!
Prvi put čujem da je neko uspeo da ogrebe safirno staklo.
Meni je jedan sat zvršio u veš mašini (greškom), opran na 95C sa 1200 obrtaja centrifuge, kaiš se raspao, čelik se izgrebao... ali na safiru ni najmanjeg traga. Nakon ove avanture, kaiš zamenjen, sat ispoliran i normalno radi. Šta reći sem - Seiko.
Nego, ovaj crni Citizen jeste lep... samo nekoliko puta iznad budžeta...
Ima li nešto malko jeftinije?
Poslednja ispravka: Mr D (21.5.2014. u 23:31)
Ako ti sta pomaze evo ti fotke spomenutog citizena na zenskoj ruci (odlican je za tu lovu):
Ja sam isto gledao zodiac ovaj koji i ti gledas. Da mi je automatic igrao (supruga nosi samo quartz) onda bi vjerovatno isao na seiko skx013
Kada bi ja za svoju birao uzeo bi Seiko Pressage,...a dali bi se i tvojoj svidjao....to ipak ti najbolje znas
Orient ali nije toliko nakicen kao onaj sto si ti gledao
Nakit, satovi i dragocenosti : Orient Happy Stream Zenski Automatic Sat - ID 12994271 - Kupujem Prodajem
Ma grebe se safirno staklo i te kako, posebno jos ako to staklo ispupceno. Naravno treba da bude neki trdi materijal o kog ce se ogrebati, ali desava se. Svaka cast za ovaj sat koji je bio u ves masini, koji je to tacno model Seika? Mislim da bi to retko koji sat preziveo.
Sto se tice izbora, meni sem Orijanta svi ostali izgledaju suvise muski satovi. Moraces da proveris svakako pre kupovine, da ne bi posle morao ti da ga nosis
U pravu si.
Došlo je vreme da je uključim u proces.
koji je to bio seiko i da li je usla voda u njega, je l je imao usrafljujucu krunicu
Bookmarks sajtovi