Ne znam tačno koja je fora, možda preporuka, možda puste određen broj registracija u nekom periodu, nisam siguran.
Al naletao sam i na ljude iz nemačke koji nisu uspevali.
Sent from my Nokia 6.1 using Tapatalk
Kolege,
kada generisete user-a na Uhrforum.de, od Vas se ocekuje i nekakvo "motivaciono" pismo
Tek tada moderatori taj nalog aktiviraju (ili ga obrisu po sopstvenoj zelji i nahodjenju...) i mislim da je ovo bila obavezna procedura!
Tj. tako je bilo pre 6-7 godina kada sam ja otvarao nalog tamo, a u nekom momentu je bila tolika jagma za nalozima da verujem da se istima cak i trgovalo
P.S. I naravno, kupio sam više stvari preko tog foruma.
Poslednja ispravka: mizzy (15.9.2021. u 14:16)
trenutna kolekcija:
Titoni Airmaster Ref. 93963 S-005Doxa Sub 300t Aquamarine Ref. 840.10.241.10
Grand Seiko SBGA211 Snowflake
Zenith El Primero Classic Cars Ref. 03.2046.400/25.C771
I ja sam clan tog foruma. Meni su prilikom registracije trazili opis kolekcije i razlog zasto hocu da budem clan foruma. Posto znam jezik veoma dobro, nije mi bio problem da se raspisem
I ja sam napisao ali na engleskom, pa su mi odradili Petao tretman
Pozdrav svima!
Nov sam kad su u pitanju satovi. Želeo bih da kupim sat do 200 eura. Kupio bih u BPMu. Možete li mi dati neke predloge? Hvala😁
Moje iskustvo sa Chrono24 je pozitivno, uspeo sam naci sat znacajno jeftinije nego u prodavnici, od privatnog prodavca, nov, sa svim papirima.
Ali ovo na Uhrforum je raj, koliko oglasa, a i cenu su kao sto kazete jeftinije. Samo da je neka pretraga oglasa malo laksa...
Moras nam dati neke smernice, kakav still ti se svidja (sportski, elegantni, casual...), zelis li sa metalnom ili koznom narukvicom, da l si probao neke pa znas da ti veliki satovi (44mm+) ne stoje lepo itd. Tada cemo moci da ti damo neki konkretan predlog, ovako pucamo u prazno i tracimo i svoje i tvoje vreme.
Najbolje bi bilo da okacis neke fotografije satova koji ti se svidjaju (mogu biti i skuplji), pa ce se na osnovu toga naci neki predlog.
Ali do 200eur jedno je glavno - potrodi da zaobidjes proizvodjace nakita koji sklapaju satove (Armani, Boss, etc...) i kupis sat od proizvodjaca satova: Casio, Citizen, Seiko, Oris, Candino, itd...
Pa pre bih neku casual/sportsku varijantu nego elegantnu.
Nešto ovako mi deluje zanimljivo: https://www.bpmsatovi.com/proizvodi/...bronson-fs5712
Bookmarks sajtovi