Još jedna stvar >(koju već pevamo kao ptice po forumu u predlozima) ... u sve tri grupe su uglavnom japanci aktuelni (nešto malo Candino i Festina). Znači, dovoljno je reći "uzmi šta god ti se svidja od Casio , Citizen, Seiko, Orient brendova i nema promašaja!" , gde se gubi smisao ove teme.
To mnogo lakše ide, kada potencionalni kupac kaže šta mu se otprilike dopada (dizajnom, korišćenjem i sl.) , a mi onda predložimo sličan dizajn (koji bi mu se dopao) , a gledamo na kvalitet koji je u njegovom finansijiskom limitu.
Kako ćete u kategoriji "Sport" razdvojiti ronilačke od trkačkih, pilotskih ili G-Shock modela (recimo) ?
Znači, cenovni rang ne može biti jedini kriterijum odabira ! U suprotnom, ja znam bar 20 modela (koji su približno podjednakog kvaliteta i cene) iz sve tri cenovne grupe, što skraćivanjem mojih predloga na dva-tri sata , znači uplitanje mog ukusa u listu (mislim na dizajn). Meni bi bilo čak teško da odaberem neki od njih, kad mi se svi svidjaju na svoj način.
Zaboravih da dodam, da mi se (bez obzira na ovo što sam napisao) dopada tema ! Što kaže Zenith , može biti vrlo zabavna opšta galerija satova od ... do 40k dinara !
Bookmarks sajtovi