Saša
Nema se šta posebno reći o tom satu.
Kao i cela Edifice serija i taj sat daje nešto više vrednosti od novca koji si za njega izdvojio.
Narukvica vrlo udobna.
Mogućnost stavljanja kožnog kaiša.
Ako ti se vizuelno dopada-slobodno kupuj.
Saša
Nema se šta posebno reći o tom satu.
Kao i cela Edifice serija i taj sat daje nešto više vrednosti od novca koji si za njega izdvojio.
Narukvica vrlo udobna.
Mogućnost stavljanja kožnog kaiša.
Ako ti se vizuelno dopada-slobodno kupuj.
ZAJEDNO SMO SKUPA!
Hvala.
Jos me ovo zanima da li moze da se skracuje ova narukvica?
I ne mogu nigde da nadjem kad je izasao model kojeg datuma.
Narukvica moze da se skrati, naravno.
Kada je model izasao? iskreno ne znam, niti mislim da je to od neke vaznosti.
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
Da li neko može da mi kaže nešto o ovom satu, Certina DS Chronograph Sapphire Model-542-7122-42 SWISS,cena sata je 27 800 dinara pa me zanima vredi li toliko, i mehanizam koji je u ovom satu?
Unapred zahvalan.
S poštovanjem Mikica
onaj sajt sto si postavio je pouzdan, bil oje clanova koji su kupili od njih, prodaja satova, na njih mislim
ovo je eta G10.211 u ovom satu, chrono mehanizam koji moze dugo i pouzdano da radi, bilo je i puno zamerki na taj mehanizam
ovo je stari logo certine, sada koriste kornjacu, ovo je stari model i retko gde se moze naci zaostali primerak
o onoj radnji na zel stanici ne bih mogao mnogo da ti kazem jer nisam ulazio, video sam da imaju tissot i certina satove u ponudi, od ovih eminentnijih, samo ovlas pogledao, ponuda nije bila atraktivna kao na nekim drugim mestima
Nov sam ovde pa ovom prilikom zelim da pozdravim sve na forumu.
Poseban pozdrav za Vladana.
Pre svega hteo bih da kazem da sam odusevljen forumom i da sam uzivao citajuci postove.
Naime, nov sam u svetu satova i ovo ce mi biti prvi sat.
Dosta sam razmisljao i citao i izbor je pao na gore pomenuti model.
Ono sto sam uspeo da pokacim iz postova jeste da su ljudi generalno zadovoljni porucivanjem satova sa orientuhren.de (evo ga link za sat Automatik Power Reserve "Classic" CDH00001B0 - Gangreserve - www.orientuhren.de).
Interesuje me da li je ovaj sat dobar za prvi sat. Takodje, vidjao sam da se cene dosta razlikuju od sajta do sajta pa me zanima da li je kupovina preko ovog sajta zaista sigurna, tj. da li su u pitanju originalni satovi.
Jos jedna stva, za koji dan idem u Bec pa me zanima da li tamo ima neka radnja sa Orient satovima koji biste mogli da mi preporucite kao sigurnu kupovinu.
Unapred zahvalam na odgovorima.
Nemanja
Ako vec ides u Bec, mozes da pogledas i da kupis taj sat uzivo i u Budimpesti. Evo linka prodavnice.
Tutu Óraszalon Westend - Minőségi órák, kedvező áron
Cak je i cena cini mi se niza nego u Nemackoj.
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
U Beču postoji radnja u 5om Bezirku, ulica je ja mislim Schönbrunnerstraße, ali nisam siguran. Sajt je poljot.at pa proveri. Čovek ima dosta veliki ihbor Orient satova u radnji.
araphel ti je sve dobro napisao, jeste u 5.,rubno....samo moras paziti jer oni rade samo kasno poslepodne. Tamo sam gledao Aviatora i imaju veliku ponudu rusa.
Bookmarks sajtovi