ajmoi ljudi pomoc moja mlada hoce da se ponovi tako da mi treba sat koji lici na om ili bm da je max 40mm i da ima beli cifer otvoreno za predloge
ajmoi ljudi pomoc moja mlada hoce da se ponovi tako da mi treba sat koji lici na om ili bm da je max 40mm i da ima beli cifer otvoreno za predloge
Rale
Znaš ti već koji su podaci još potrebni...
Do koliko para?
Kvarc ili automatik?
Kupovina u Srbiji ili sa neta?
ZAJEDNO SMO SKUPA!
Ma kvarc- što da je mučimo s automatiku.
kupovina sve jedno ajde da stavimo cifru do 150-200 a i ja mislim da je bolji kvarc
Đak Ponavljač
Dobrodošao.
Dvoumiš se između ,vizuelno, vrlo različitih modela tako da ne znam koliko ćeš koristi imati od naših komentara jer će sve da se svede na lični ukus.
Eto,ako bih morao da biram između ova dva modela-uzeo buh Festinu.
ZAJEDNO SMO SKUPA!
Nisam nesto sklon ovim satovima, odnosno proizvodjacima. A i modeli su onako.....dosta razliciti. Ako bi ja birao ipak bi uzeo Festinu. To je moje misljenje....ti kupuj sta se tebi svidja.
....vreme ce pokazati ili ce on pokazati vreme....
Hvala na odgovorima, zato se i dvoumim, jer su razliciti. Pa sam mislio da ce mozda razlika u kvalitetu da prevagne.
Ova festina efektno izgleda na ruci i može proći i kao dres sat iako to nije. Za razliku od nje sektor je ružniji al ima etin mehanizam.
Pozz svima .
Trenutno nosim sat hronograf i nemam pojma kako šta funkcioniše niti mi to treba, realno,
zaključio sam da moj sledeći/novi sat mora pored datuma imati i dan, i bilo bi poželjno rimske cifre.
Pročitao sam ovde da je Casio best value for money,
i ima dosta modela koji zadovoljavaju moje skromne kriterijume .
Listajući ponudu Sense-a, pored ogromnog broja modela, suzio sam izbor na ova 2,
Casio MTP-1377L-1A ili Casio MTP-E301L-7B .
Koji od ova 2 modela je po vama lepši, tj crna ili bela boja, ne mogu da odlučim?
Da napomenem da nisam video satove uživo, jer ih nisu imali u radnji u Čumićevom,
a pogledao sam Casio MTP-1374L-7A i nije mi se svidela preglednost, moglo je i bolje.
Sviđa mi se i Orient Multi-Eyes Automatic FET0R003W ,
ali nisam nikad naručivao ništa skuplje od 10€ (futrola za mob) i ne znam ni sam da li da naručujem,
mada sam pročitao vaša pozitivna iskustva sa online kupovinom.
Ako imate još neki predlog, slobodno dajte linkove .
Bookmarks sajtovi