hehe Rumpelstiltskin zli čarobnjak braće Grim, strasniji od Nekronomikona hehehhe
skoro gledao crtać sa tim čarobnjakom kako krade moći vilama muzičarkama heehheh
hehe Rumpelstiltskin zli čarobnjak braće Grim, strasniji od Nekronomikona hehehhe
skoro gledao crtać sa tim čarobnjakom kako krade moći vilama muzičarkama heehheh
Poslednja ispravka: Милан Милановић (9.2.2015. u 17:31)
Koji ste vi bolesnici! 😝 Mis'im,znate adrese radnji po svijetu,a ja ne znam kako se zove ulica gdje moj sajdžija ordinira!
Mora da je neki stameni brkajlija
Ja sam nedavno pobrkao Jug Bogdanovu i Brace Jugovic (ne ide mi taj jug nikako), zapucao od Trga Republike a sajdzije nigde, umalo nisam zavrsio u zooloskom vrtu.
E, da, Vladas, upravo sam mislio na tu radnju, nize Zanoni slasticarne, prema Schwedenplatz-u. To je bila i jedina radnja u kojoj je donedavno bio izlozen i onaj jubilarni model, "100 Jahre Zeppelin", sa Poljotom 3133, dok su se u ostalim prodavnicama, u kojima sam nailazio na ove satove, vrtili noviji modeli... kvarcni uglavnom.
Sto se te radnje tice, mislim da je imala i zavidnu ponudu Seiko satova, ali kako ja nikad ne obratim paznju na Japance - sram da me bude! - mozda i grijesim.
Poslednja ispravka: arch_m (9.2.2015. u 20:28)
Он сказал: "Поехали!"
I treba da te bude sram
....vreme ce pokazati ili ce on pokazati vreme....
Znam Mario, druze... Mea culpa, mea maxima culpa...
Vladan, provocateur...
ccccc...još ću na forumu i prevodilac počet koristit!!!
Jeste, arch_m, imaju i Seiko a bogami i Fortis (a čini mi se i Eternu?).
Mada se ja obavezno, pre nego što krenem u obilazak radnji, častim baš u pomenutom Zanoni & Zanoni-ju , sladoled im je baš po mom ukusu.
No time to lose
Bookmarks sajtovi