Poštovani,
Koji je sat kvalitetniji od ova dva:
1. Candino Classic C4458/3
2. Vostok Europe Anchar V-8215/5105143
Srdačan pozdrav!
HVALA
Poštovani,
Koji je sat kvalitetniji od ova dva:
1. Candino Classic C4458/3
2. Vostok Europe Anchar V-8215/5105143
Srdačan pozdrav!
HVALA
evo ljudi Casio OCEANUS za male pare. Deluje sumljivo?
Nakit, satovi i dragocenosti : CASIO OCW T-1000 - ID 20704793 - Kupujem Prodajem
Nisam ekspert za Casio, ali mi deluje kao da nije original, jer ni jedan marker na ciferu se ne gadja sa kruznim prstenom, a sumnjam danbi takav sat prosao kontrolu kvaliteta.
Bez ikakve sumnje-sat je kopja!
ZAJEDNO SMO SKUPA!
Hvala ljudi spremao sam da ga uzmem ali i meni bi sumljivo ili je kopija ili je kradena roba.
Ozbiljno sam zagazio u temu satova, cak toliko da sam odustao od kupovine boljeg automobila, uzeo astru g kako bi mogao da si priustim longines hydroconquest, no u zadnje vreme ozbiljno se razmisljam I o fiyta spacemaster iako mi je rizik kupovine istog pomalo prevelik...svaki savet dobrodosao. Sledece godine prodajem stan za jednog nardina kako je krenulo... Hvala drugari
Pozdrav ekipa može jedan osvrt na lorus satove izgledom su primamljivi također je cijenom eto iskusno društvo raspisite se.
Upises gore u pretrazivac Lorus i izbaci dosta rezultata...
lorus - Google претрага
U pitanju je Seikov podbrend, tako da koriste njihove mehanizme. Solidni satovi sa prihvatljivom cenom.
Poslednja ispravka: RUS (12.4.2015. u 15:48)
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
Na prvi pogled deluje da bi ovo pitanje moglo ići i u "pazi replika", pošto je u pitanju "švajcarski" sat koji prave Kinezi... ali oni i ne kriju gde se sat pravi.
Deluje da je kineska firma kupila ili registrovala ime u švajcarskoj, i sada satove prodaje sa čudnom formulacijom "Made in China, Switzerland craft". Ali dobro, takve"nemačke" satove sam već viđao.
Meni je ustvari neverovatno da bilo kakav sat sa safirnim staklom, čeličnim kućištem i japanskim kvarcnim mehanizmom košta 40 ili 60 EUR, i to sve sa isporukom skoro bilo gde na planeti:
Aliexpress.com : Buy Quartz watch BUREI 2015 women's casual fashion trend Leather belt ladies waterproof stainless steel dial women dress watch 3017 from Reliable watch repair tool kit suppliers on Swiss BUREI Watch Exclusive Shop | Alibaba Group
Multi function watch BUREI 2015 Fashion Casual Wristwatches depth waterproof leather strap men's luxury brand watches 7002 A-in Men's Wristwatches from Watches on Aliexpress.com | Alibaba Group
Prvo pitanje: Kako je to moguće?
Drugo pitanje je kakve će se promene desiti kada Kinezi kupe prvog pravog (živog) švajcarskog proizvođača satova.
Npr. kupili Volvo... i nisu ga (još) uništili kao što su svi predviđali, već su ga učinili profitabilnim, i uspeli da sačuvaju reputaciju.
Bookmarks sajtovi