Ja bih pre Sinn kao sto rece moj bruder Mario....
Ja bih pre Sinn kao sto rece moj bruder Mario....
Pozdrav,
Nov sam na forumu i moje znanje u vezi sa satovima je veoma slabo.
Zeleo bih devojci da kupim sat sa sledecim karakteristikama:
kozna narukvica (bez,roza)
bez cirkona
sa brojevima na satu
elegantan
Ovo je njen opis sata
Ja se dvoumim izmedju sledeca dva modela:
http://www.svetsatova.com/nov-sat/Sw...09.12.001-2292
I
http://www.svetsatova.com/nov-sat/Ja...L-1-1752H-3142
Hvala unapred
Perke dobro dosao na forum.
Mislim da su satovi po kvalitetu slicni. Izabrao bih drugi model samo zbog safirnog stakla. Ako mislis da ce se devojci vise dopasti prvi sat onda kupi taj model. Bitno je da joj se dopadne.
Pozdrav svima.
Novi sam na forumu, znanje o satovima solidno, entuzijazam prema istima veliki
Cijenio bih vašu pomoć u izboru novog sata. Na linku ispod je moja neka zamisao. Dakle, leather wristband, rose gold plated case i ovaj cjenovni rang. Dakle šta mislite o ovom satu? I da li ima možda nešto bolje u ovom cjenovnom rangu? Takođe, preferiram numeraciju sa rimskim brojevima.
Watches Men, Regent Mens Rose Gold Plate & Black Leather Chronograph Watch
Hvala.
Previse je to para za taj sat. Nista posebno, nema ni ime, a i mehanizam je najjeftiniji etin.
Bolje od toga do 1000e ima sigurno. Pregledaj nekoliko tema ovde na forumu, ima zanimljivih predloga.
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
Pozdrav svima.
Novi sam ovde, a u svijetu satova.
Htio bih sebi da narucim sat pa mi treba validno misljenje o ovom modelu koji mi se svidja...
Victorinox Swiss Army Classic Chronograph White Dial white Strap Men's Watch 241500 - Chrono Classic - Victorinox - Shop Watches by Brand - Jomashop
Cini mi se da je popust dobar, 73%... a dodatnih troskova sa carinom i postarinom necu imati posto ce se narucivati i isporucivati u USA.
Bilo kakva pomoc i misljenje su dobrodosli.
Pozdrav
Sat je ok,mehanizam Eta g10.211(jeftin,ne popravlja se u slučaju kvara- samo se zamijeni).
Drugar je kupio preko weba sat za poklon: "SEIKO CHRONOGRAPH BLACK DIAL BLACK LEATHER MENS WATCH SKS421P2", pa me zanima da li je napravio pravi izbor?
Bookmarks sajtovi