Kazaljka sa strelicom je GMT kazaljka i prikazuje vreme u drugoj vremenskoj zoni.
Brojevi od 1 do 24 predstavljaju 24 casovni prikaz vremena, na kome gledas vreme pomocu kazaljke sa strelicom.
Kazaljka sa strelicom je GMT kazaljka i prikazuje vreme u drugoj vremenskoj zoni.
Brojevi od 1 do 24 predstavljaju 24 casovni prikaz vremena, na kome gledas vreme pomocu kazaljke sa strelicom.
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
Mislim da se ova festina uklapa u ono što tražiš:
Festina Sport F16363/3 | Svet Satova
Satovi su potpuno razliciti, mada mislim da ni sa jednim od njih nema greske.
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
Ovih dana gledam da se casti msa nekim saticem i nasao sam dva koja mi se dopadaju, jedan od njih je ovaj Technos, pa me interesuje sta mislite o njemu?
https://www.kupujemprodajem.com/Tech...7036-oglas.htm
?
Ukoliko zbog ovog linka krsim neka pravila unapred se izvinjavam i molim vas da me obavestite da bi izbrisao post.
sad sam ukapirao da sam omasio temu izvinjavam se ali ako neko zel ida mi pomogne nek mi slobodno izadje u susret
Temu jesi promašio ali budi mudar pa zaobiđi taj sat.
Sat nije ni blizu dobrog stanja a čak se i na mutnjikavim fotkama to loše stanje vidi. Oštećen brojčanik, kućište sa donje strane nije fotografisano već samo poklopac. Verovatno je to zato što je kućište hromirano i oštećeno. Otpao je svetleći premaz sa kazaljki itd.
Meni bi odbio i ovaj komentar iz oglasa "POGLEDAJTE I MOJE OSTALE SATOVE IZ VELIKE KOLEKCIJE KOJI SE PRODAJU po najnižim cenama U SVETU" . Pa nismo deca.
Inače u pitanju je ovaj oglas
Molim moderatore da prebace u odgovarajući podforum.
pozdrav svima
Pratim rad foruma neko vreme, pa resih da se prijavim i nesto pitam.
Razmisljam o kupovini Casio Edifice EQW-M710DB-1A1ER, pronasao sam nekoliko online prodavnica i pitao da li mogu da mi nabave, odgovor je ne dok su ovi Satovi-Beric poslali poruku da se u Srbiji ne uvoze radio kontrolisani satovi, pa bi vas zamolio da mi kazete - zasto? Da li je u redu da mi ga posalju iz Engleske i pronasao sam jako slican sat na sajtu kolikojesati.com radi se o CASIO EQS 700BD-1 ali ga nema na casio europe pa me zanima da li su slicni, dobri i sl.
Bookmarks sajtovi