Pozdrav svima,moze li mi neko reci nesto vise o ovom modelu?Dimenzije kucista 39mm bez krunice. Masina je Eta. Zanima me odnos kvalitet cena na nasem trzistu.
Pozdrav svima,moze li mi neko reci nesto vise o ovom modelu?Dimenzije kucista 39mm bez krunice. Masina je Eta. Zanima me odnos kvalitet cena na nasem trzistu.
Poslednja ispravka: Nikola888 (19.10.2015. u 23:02)
Imam sat i nedavno sam ga dobio marke Franck muller pa ako bih neko mogao da mi kaze njegovu cijenu, ne vjerujem da je original al je sat lijep i vidi se da je složen
Uh, trebalo je da prvo pogledaš pravilnik, i to ovaj deo:
Čak i bez slike, ukoliko onaj koji ga je pokloniuo nije arapski šeik ili Bil Gejts, mogu da sa velikom sigurnošću kažem da sat nije original. Nažalost, procene replika nikada ne radimo. Kakav god bio, više vredi razlupani ruski sat od sto dinara, jer je bar sat koji ponosno nosi svoje ime i ne krije se iza onoga što nikada neće biti.
Kvarcni satovi su precizni. Mehanički satovi imaju dušu.
Moze neki savet u vezi citizen c110 089006..jel puno 40e za polovan?hvala
Pozdrav,
Zeleo bi da kupim sat do 300e, trenutno se dvoumim izmedju dva sata Candino c4517/2 i Roamer Superior Moonphase
https://82.img.avito.st/1280x960/1580167982.jpg
http://cdn.watchshop.com/profiler/th...1413983475.jpg
Za Candino ima jako malo materijala na internetu tako da ne znam da li bi to bila dobra kupovina.
svaka pomoc je dobrodosla, hvala unapred
Pozdrav. Novi sam na forumu pa sam htjeo da se raspitam o nekim mehanizmima u Hamilton satovima. Naime, hocu da kupim sat sa 7750 mehanizmom. Najprihvatljiviji i nekako najbolji mi se ucinio Hamilton. E sad u ta dva modela koja su mi usla u najuzi krug su mehanizmi H-21, interesuje me jel taj mehanizam ima veze sa 7750 valjoux ili je nesto drugo u pitanju? Inace modeli koji su mi se svidjeli su:
Hamilton khaki x-wind i jazzmaster maestro auto chrono 45mm.
Odlican izbor je u pitanju, meni se posebno dopada jazzmaster maestro, nema da brines to je u pitanju 7750 sa tipicnom rezervom snage od 60h uz par nekih izmjena, sve to mozes procitati ovdje
Hamilton Calibers | Hamilton University
Ac Milan, il club piu titolato al mondo
Bilo koji od ta dva modela su odlicni, kao uostalom svi Hamilton modeli....a i prihvatljivi su cenama. Imao sam do sada 3 njihova sata a sa svakim sam bio i vise nego zadovoljan...Moja topla preporuka.
....vreme ce pokazati ili ce on pokazati vreme....
sta mislite o ingersollu bison no 12 misljenja i utisci imam mogucnost kupovine u singapuru pa da cujem misljenja
Ingersoll Uhrenshop - Ingersoll Wrist Watch Shop - Ingersoll ...
Bookmarks sajtovi