Kineski proizvod sa kineskim mehanizmom. Po mom skromnom misljenju za zaobilazenje.
Kineski proizvod sa kineskim mehanizmom. Po mom skromnom misljenju za zaobilazenje.
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
Pozdrav drugari , treba mi pomoc pri kupovini fortis sata , interesuje me kako da kupim nov sat da prodjem jeftinije tj stalno se pominje kupovina od prepodavca, (retail)imate li neki predlog kontakt , sve bi mi znacilo, gledam polovne koji kostaju 750 -900 e a nov je malte ne plus 300+400 e isti takav i pritom da strepim da nije kopija ili neka domaca radinost , nadam se da sam objasnio problem , Hvala svima unapred
Ako kupujes nov sat, odes u ovlascenu radnju i sat kupis.
Ako kupujes polovan sat, nadjes se sa prodavce, odete do nekog pouzdanog casonicara da pogleda sat, i nemas problema.
Samo da dodam, u radnji bez obaranja inicijalne cene ne kupuješ. Obično već na dobar dan i probu najavljuju da imaš 10% popusta, a ide to svakako i više.
Ne znam koji Fortis ti se svidja, ali eno ga u BM u Ušću Spacematic u izlogu za 92k... Ili beše 97? U svakom slučaju da se istopiš kako lep sat.
Cao svima, mala pomoc mi je potrebna.
hteo bih neki sat da kupim, koji ce imati veci perecnik, bar 48mm... Zanima me da li neko zna kakvi su satovi haemmer automatici? Takodje, zanima me kakvi su satovi pierre Lainer automatici? Svidja mi se i jedan sektor kvarc, pa mi pomozite, koji biste od ova tri sata odabrali?
BPM - najveći izbor satova i nakita - BPM - prodaja satova i nakita - Chronograph 450 R3271776003
Haemmer sat H-02 Mono | - Gents Giants II | MiniMarket.rs
Liverpool
ili mozda ovaj:
Welder sat K22 904 | - Welder | MiniMarket.rs
Od ovoga sto si naveo ja bih Haemmer.....
Najiskrenije da napisem, bez ikakve uvrede,
ako vec hoces tako veliki sat, nadji neki dzepni sat, koji je prepravljen u rucni ili sam uradi slicno i imaces pravi sat.
Ovako, oovo sto si naveo su sve modne igracke.
Od dobrih satova te velicine, prvo mi na pamet pada Seiko SUN019. Jeste nesto skuplji, ali je sat stvarno dobar.
Edit: Tu je i Orient M-Force DV1. Titanijumsko kuciste, precnik 47mm.
Onda, Deep Blue ima dosta velike satove precnika 46+
Poslednja ispravka: RUS (20.11.2015. u 18:06)
Hvala na pomoci, Orient merkam odavno, ali ga nema kod nas.... Obratiocu paznju i na vostok europe automatike... Nisu toliko veliki ali mi se i oni svidjaju...
Imas Orient u Budimpesti. Nije tako daleko, cene su im dobre, a usput malo i prosetas i popijes kaficu u gradu koji je zaista lep.
Vostok Europe je u principu ok.
Poslednja ispravka: RUS (20.11.2015. u 18:26)
Bookmarks sajtovi