Zemun7
Dobro nam se pridružio!
Postavi precizan link prema Citizen satu koji te zanima (dao si link ka stranici kataloga)
Zemun7
Dobro nam se pridružio!
Postavi precizan link prema Citizen satu koji te zanima (dao si link ka stranici kataloga)
ZAJEDNO SMO SKUPA!
Mislim da je cena ovog Seika kod nas previsoka u odnosu na cene po stranim sajtovima.
Elem, u ovom odnosu snaga, birao bih Citizen
ZAJEDNO SMO SKUPA!
Navedeni Seiko je solar, a Citizen u suštini vrlo slično, s tim što bih ja iz nekog razloga ipak dao prednost EcoDrive tehnologiji. Samo lični osećaj, potpuno iracionalno. Usput, Citizen mi bolje izgleda i još je radio controlled.
Takodjer moj glas ide za Citizen.
....vreme ce pokazati ili ce on pokazati vreme....
Hvala na odgovorima..za sada svi za Citizen. Imam jos neki dan do odluke, pa se nadam da ce jos neko dati svoje obrazlozenje za neki od ova dva sata.
Kod Citizena će biti malo teže za kaiš. Mislim da bi se uz malo sečenja možda mogao ukombinovati neki, ali nisam siguran. Ja lično bih u ovoj kombinaciji ipak pre odabrao VE.
Ima neki poseban smek VE, ima nesto u njemu
Ovaj bi trebalo da je sa ruskim mehanizmom, ako se ne varam. Cene im jesu jače nego što bi trebalo, ali ovaj jedan VE koji sam ja imao je zaista bio super po pitanju obrade, osećaja kvaliteta i to. I nekako mi je ipak uvek bolje mehanika nego struja, naravno ako je poreklo mehanizma respektabilno.
Bookmarks sajtovi