Da, to si u pravu. Kopija je kopija.
Razmisljam oko ovog sata ERA-300DB-1A2V
http://www.casio-intl.com/asia-mea/e...RA-300DB-1A2V/
Neko misljenje?
Meni se bas svidja.
Neko misljenje o njemu, i o Casio satovima?
Pozdrav. Ljubitelj sam satova, pratim forum redovno i od skora sam se registrovao. Sviđa mi se sat koji bih kupio direktno od uvoznika. Značilo bi Vaše mišljenje. U pitanju je:
Uvoznik mi je dao podatak da je u njemu ETA 2824-2 mehanizam. Cena je meni pristupačna. Da li da se upuštam u kupovinu? Hvala na sugestijama.
Mehanizam je u principu ok. Neukrasena ETA, najverovatnije u standard izvedbi, cest mehanizam i lak za servisiranje. To je sto se tice mahanicke strane, ovako samo ime brenda mi ne znaci mnogo, tako da o kvalitetu kucista, kaisa i ostalog ne mogu da komentarisem.
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
Mehanizam ti je kao Golf II 1.6D...ne mozes fulati s njim....ali ovo ostalo mi se ne svidja....vizualno.
....vreme ce pokazati ili ce on pokazati vreme....
Pozdrav svima,
Ljubitelj sam japanskih brendova Citizen-a, Casio-a i Seiko-a. Pokusavam da dodjem do jednog modela Citizen-a vec neki period ali bezuspesno, pa bi vam bio zahvalan ako neko od vas moze da mi pomogne da dodjem do tog sata.
U pitanju je Citizen Promaster Marinaut Titanium AT0480-58A: http://www.crazy-time.it/dettaglio.a...0&ordp=9&pg=98
Ako neko ima bilo kakvu mogucnost da nabavi isti sam ili preko nekog da ga poruci... u Bomaru ga nema, a ni na zvanicnom sajtu Citizen.de odakle iz Bomara uzimaju satove. Model je stariji, nasao sam da ga ima u Ceskoj, Rusiji... i u Italiji (ali tu samo AT0480-58B koji mi nije ni blizu tako lep kao A verzija)...
Hvala, nadam se pozitivnom ishodu.
Zdravo drugari.
Nadam se da sam na dobroj temi.
Dvoumim se između ova dva Protrek seta:
Perfect for water sports enthusiasts or anglers: the PRW-2500 from CASIO PRO TREK
Sunrise and sunset display: the PRG-240 from CASIO PRO TREK
Koliko vidim PRW-2500 dodatno ima: radio kontrolu vremena, mesčeve mene, plimu/oseku, yach timer, 200m.
Iako mi je PRG-240 malo lepši ipak sam bliži kupovini PRW-2500, prvenstveno zbog radio kontrole vremena.
Ali me muči jedan detalj na kraju narukvice (sigurnosni deo). Nekako mi se čini da puni štrči, a to bi moglo da iritira.
Ako ima neko sat sa tavkom narukvicom da podeli iskustva.
Hvala.
Tasman
Nemam sat sa takvim kaišem.Znam samo da bi mene sigurno vrlo iritiralo.Imao sam nešto slično i to sam rešio skalpelom (klasično skraćivanje).
ZAJEDNO SMO SKUPA!
Ja samo da se jos jednom zahvalim clanovima foruma i da se pohvalim da sam uzeo sebi na kraju Seiko. SEIKO XSNKE01K1 Mechanical - Satovi - Vitanov Beograd prezadovoljan sam
Bookmarks sajtovi