Ne znam koliko je zastarela budući da ja od pre desetak dana imam jednu situaciju gde sam dobio info da ne šalju robu u Srbiju, a bila je Otterbox futrola od 35€ u pitanju.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ne znam koliko je zastarela budući da ja od pre desetak dana imam jednu situaciju gde sam dobio info da ne šalju robu u Srbiju, a bila je Otterbox futrola od 35€ u pitanju.
Ili si nasao bas nesto sto ne salju ili nesto ne radis kako treba. Iz priloga se vidi da ovaj Hamilton i futrola mogu da budu u Srbiji za par dana. A ovde smo vec pricali o tome: Off topic chat zez soba!
Možda je problem do amazon.de na kojem imam account. Sad testiram sa ostalih i nema problema.
Mozda Amazon DE ima isti bag kao i Amazon UK: kaze da ne salje predmet u Srbiju ali kada ga dodas u korpu i ides na checkout prodje bez problema.
Ne znam. Evo gledam i DE mi svako malo izbacuje da ne mogu da isporuče u Srbiju. Bez obzira da li je app ili preko sajta. Sa US nemam problem.
Da ne idemo dalje u off, očigledno da je i ovde politika popustila, i vredi ponekad iskoristiti Amazon ako šalju, budući da imaju dobre ponude tu i tamo.
Jel Vostokov sajt siguran za kupovinu?? >> Чистопольский часовой завод Восток - Официальный сайт vostok-inc.com
Bune me bas male cene, ispade da su pretezno oko 6000 dinara i navise
Pozdrav drugari. Prijatelj me zamolio da mu nadjem ovaj Sinn jer sam ga sa Fortisa presaltovao na Sinn.
Kako da uspemo da nadjemo ovaj sat za neke normalne pare ovde kod nas a da pritom bude nov i da se izbegne carina?
Ako je uopste tako nesto moguce? https://www.chronext.com/sinn/104-st...104-011/C53679
Mare poslao sam ti pp
Послато са SM-G930F уз помоћ Тапатока
next year at this time I'll be a millionaire
Pozdrav svima vratio sam se posle duzeg vremena
Zeleo bih da vas pitam koji od ova dva sata bi mi preporucili da kupim.
Seiko SGGA21P1 ili
Swiss Recruit Prime
Bookmarks sajtovi