Prvi kvalitetniji, drugi lepši. Your call.
Prvi kvalitetniji, drugi lepši. Your call.
Koliki je vek baterije od navedenog modela Seika Seiko SGGA21P1
Pozdrav.zamolio bi da mi kazete sta mislite od ova dva modela casia koji bi vi uzeli.prije svega interesuje me pouzdanost i izdržljivost.da ima sat za posla
Prvi je casio MDV-106
Drugi je casio W-212H-1A
Nicaze, ako ti treba sat sa više funkcija, recimo da meriš vreme dok trčiš ili voziš bicikl, onda kupi drugi predloženi Casio. Ako ti treba izdržljiv, ronilački sat onda uzmi prvi predloženi sat, poznat i kao Duro.Na njemu možeš lako menjati kaiševe i tako osvežiti izgled sata. Od Dura u tom cenovnom rangu teško je naći bolji sat. Ukoliko se odlučiš za višenamenski sat razmisli o G-Shock satovima. Jeftiniji G Shock satovi koštaju otprilike koliko i Duro.
hvala ti na odgovoru.mislim da ce mi vise odgovarati Duro.upravo radi izdrzljivosti kao sto kazes.
Postovani,
Da li imas iskustva sa www.chronext.com?
Da li mi neko moze reci kakvi su famikron satovi? Imam jedan kome je ispala krunica pa me zanima nesto o njemu. Svakako bih ga popravio (ako je jeftino sto pre, ako ne onda kad dodje vreme )
Famikron satovi. Jeftini satovi mahom u mesinganom pa hromiranom kućištu. Većina su verovatno ručni navijači. Verovatno su ugrađivani jeftiniji eboš mehanizmi (npr. FHF i sl. ). Otprilike slična priča kao i Omikron, Darwil. Mada, Famikron satovi su mnogo ređi od pomenutih.
Popravka je verovatno par stotina dinara, pod uslovom da časovničar proceni da je popravka moguća i da ima deo (krunicu i ključ).
Ako možeš postavi neku lepu fotku sata. Retko se viđa Famikron.
Poslednja ispravka: skydrummer (30.10.2016. u 23:13)
7S26 je sjajan mehanizam, pouzdan i dugoročan. Takodje, delova za isti ima na pretek, tako da i za neku daleku budućnost nema brige.
Što se samog sata tiče, ubedljivo najlepši Seiko u tom cenovnom rangu. Jedino što imam kao primedbu je "mali" prečnik sata, čini mi se 37mm, no to mu nije velika mana.
Nešto malo skuplji, ali većeg prečnika je SNZG13, koji toplo preporučujem.
To be an engineer is a state of mind. It cannot be neither learned nor forgotten.
Poslednja ispravka: DrAgod (4.2.2017. u 19:08)
Being an engineer is a state of mind and therefore cannot be learned or forgotten!
Bookmarks sajtovi