Steinhart
Steinhart
Omega rules !!!
ja bih na tvom mestu pogledao certina satove kod našeg dilera u beogradu, mislim da se teškoo šta bolje od automatik certine za taj novac može uzeti
u pitanju su eta mehanizmi kooji su među najboljima na svetu, kao golf među automobilima, pouzdani, prosti, precizni, tačni i jako kvalitetno napravljeni
breitling ima iste te mehanizme, a do skoro i tudor i omega, tako da sa certinom nećeš pogrešiti
Kako kupuješ? Ako hoćeš to da nađeš u radnji u Srbiji, mrka kapa.
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
Hvala na pomoci.
Planirao sam kupovinu licno u Beogradu ili da narucim preko interneta,negdje sredinom avgusta.
Postovani svi...
Nadam se da sam na pravoj stranici ili ako nisam molim za link takve😀
Zeleo bih da se pocastim sa dobrim DIVER satom I budzet bi trebalo da bude oko 3000e.
Hvala na savetima
Nov ili polovan???
Omega rules !!!
Nov bih...
Za taj budžet ,a da je nov mogu da ti predlożim da gledaš Breitling.Odakle si???
Omega rules !!!
U emiratima sam...
Ja sam gledao neke TUDORe mozda omega...ne znam ni sam.
Mislim ne zuri mi se samo da odlucim.
tudor, breitling, omega, četvrto nešto teško, tu mislim na tudor pelagos ili black bay, omegu smp i breitling colt ili superocean
koji god od ova tri isto je, samo budi oprezan jer su im sada astronomske cene servisa i za delove je gotovo nemoguće naći ih, u obzir dolazi samo slanje u fabriku
sledeći legendarni diver satovi su u rangu od sedam do deset hiljada evra, rolex submariner, jaeger i blancpain i neki jači iwc modeli, izmedju je prazno
Poslednja ispravka: Tigar sa Eufrata-Tigufrat (29.7.2018. u 21:16)
Bookmarks sajtovi