Postovani, danas sam se registrovao pa da vas prvo pozdravim sve ovde na Forumu.
Razlog zbog cega sam to uradio je sledeci.
Vec podosta vremena se nosim mislju da dam sebi oduska i uzmem sebi(i mojoj gospodji)sat, od pocetka mi se vrtelo par brendova u glavi, nisam imao pojma koliko je ovo kompleksna materija,razlike u cenama ogromne i u okvirima jednog brenda, dali je to ssamo zbog plemenitih materijala kojima su obogaceni razliciti modeli ili zbog samog kvaliteta i mehanizama, dalje obilje termina koji su mi jos uvek malo strani itd,its.
Da ne duzim mnogo budzet mi je generalno jako korektan, sto se tice muskog sata krece se oko 20 s'tim da ne bih ni u kom slucaju presao 30 a kod gospodjinog ne bi bio veci od 10 hiljada eura. Samo da napomenem da sam fan onako vise konzervativnog stila i da mi je prvobitni izbor bio IWC ali kad sam video sta se sve nudi resio sam da zatrazim pomoc od ovde prisutnih, jos nesto nisdam neki pristalica zlata, dijamanata itd, i dali je najbolje otici direktno kod proizvodjaca pa to rijesiti kod njih, trosak puta je minoran u odnosu na predvidjene pare za potrositi. Pa cekam
Bookmarks sajtovi