Onda buvljak ili kupujem-prodajem.
Ako na Sense ne mozes da nadjes, nema nista drugo sem KP ili pijace
"Vecina drustva zna sta je amortizer, sta je gibanj, sta je obarac, snajperski nisan... samo ja znam kako oni rade, i samo ja konstantno ucenje o tome vidim kao normalno."
Srđan
Sve može...ako si precizan u željama
5 alarma ,manjih dimenzija...-Casio DB-360-1A
ZAJEDNO SMO SKUPA!
Super, ne znam kako mi je taj promakao.
Hvala puno Vladane.
Ako nekome mozda jos padne neki na pamet, nek javi. Tek cu sledece nedelje kupovati...
e pa evo, dosao i taj dan. posle par nedelja mudrovanja i razmisljanja, sat je konacno na ruci. od svih onih koje sam gledao i razmisljao o njima, na kraju je ispao neki skroz drugi. jedna je stvar gledanje na slici ili u izlogu a skroz druga kad se stavi na ruku.
uglavnom, u vlasnistvu je casio mtp-1291d-1a2 ili
na slici nije odusevio, cak i kad sam ga uzeo u ruke nije odusevio, ali kada sam ga stavio na ruku nekako se obmotao oko nje i vise je nije pustio. za sada savrseno zadovoljan a svima vama hvala na pomoci
p.s. ljudima u sensi se i ovom prilikom izvinjavam na maltretiranju i zapitkivanju prethodnih dana
mazli
Čestitam!
Ako te ne mrzi postavi par fotki tog sata.
ZAJEDNO SMO SKUPA!
Cestitam! Nek te lepo sluzi!
Bas simpatican sat. Sto rek'o nas narod : "Zdravo da ga nosis, bolji da promenis"
"Vecina drustva zna sta je amortizer, sta je gibanj, sta je obarac, snajperski nisan... samo ja znam kako oni rade, i samo ja konstantno ucenje o tome vidim kao normalno."
videcu sutra da napravim par fotki pa da postavim, nego, posto sam relativno nov, jel treba da otvaram novu temu ili ovde da postavim slike?
Bookmarks sajtovi