Kako nema nigde Skyhawk da se proba? Trebalo bi da u uscu imaju taj model.
Edit: Izvinjavam se, prevideo sac cinjenicu da ne zivis u Srbiji.
Kako nema nigde Skyhawk da se proba? Trebalo bi da u uscu imaju taj model.
Edit: Izvinjavam se, prevideo sac cinjenicu da ne zivis u Srbiji.
Poslednja ispravka: RUS (12.4.2014. u 1:22)
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
Interesuje me pristupacan moon phase sat ?
npr. do 1000 ...
Imate li neke preporuke ?
thanks
Poslednja ispravka: RUS (13.4.2014. u 22:22) Razlog: Premesteno u odgovarajucu temu
1000 cega martine? I koji stil sata?
tesko 1000 dinara
uglavnom su moonphase dress satovi, vise naginju elegantnim notama i jednostavnim formama. Dobro, ne govorim o PP ili nekim slicnim, koji kostaju kao 120m2 dobrog stana na dorcolu
nisam ni mislio da si toliko naivan
Potrazi po netu Poljot 31679. Nacices od dress do pilot satova. Hronografa - navijaca. Ili pogledaj na sea-gull usa ili singapur sa seagull ST25 automatskim mehanizmom (ne brini dobar je, DrAgod ima takav - pitaj ga). Prva varijanta je okolo 500evra a druga okolo 350-450dolara.
mislim da su ovo najjeftinije solucije, a da valja necemu.
a zasto nisam mogao iz Explorera da ubodem sliku?
Poslednja ispravka: veberz (13.4.2014. u 22:30)
Ako ti posao radi kvarcni elegantni od oko 250€, evo opisa: Tissot Dream Moonphase
Satu je tek nedavno promenjena baterija, koja je trajala oko tri godine.
Kvarcni satovi su precizni. Mehanički satovi imaju dušu.
Hm ... taj Tissot je jako interesantan.
Junghans ima jako lepe moonphase modele, malo prelaze 1000
Veberz,
Hvala na odgovoru, malo su mi "jeftinijeg" izgleda, za ne ?
Poslednja ispravka: martin71 (13.4.2014. u 22:41)
Martine nisam imao pri ruci bolju sliku Aviatora, a stavio sam je radi primera da nije samo dres. Vidi ovo:
On je nemacki, i skuplji je. Mislim preko 750 evra. Proguglaj na izraz Poljot international 31679
A za seagula ta slika stvarno nije najbolja. Tesko je naci dobru sliku. Pogledaj u mojoj kolekciji ima 2 seagulla. Potrazi DrAgodov seagull. Nisu to losi satovi. Svakako su daleko od Junghansa ali su daleko jeftiniji.
Evo ga Junghans na koji sam mislio: junghans
Ovaj poljot ne izgleda lose, malo mi je veliki za moj ukus i rimski brojevi u kombinaciji sa krem ciferom su dosta klasicni za chronograph oblik kucista.
Mada najbolje je kad ih vidis uzivo. Secam se mog iznenadjenja kad sam video uzivo zeppelin satove, izgledaju fenomenalno i jako kvalitetno "skupo" ... Zeppelin - series
Pogledacu seagull.
Bookmarks sajtovi