Ja inace ne volim taj premaz, ali nekako na tom satu mi se svidja, ali taj sto si ti postavio je jos bolji i naravno Stowa je super na nju sam zaboravio, ne znam moze li neki Nomos ispod 1000e da se nadje
Ac Milan, il club piu titolato al mondo
moze za oko 1000 Nomos, moze i Mido, imas i Junghansa
Milane, znam da ti revnosno pratis trziste polovnih nemaca. Pa te pitam; da nije taj Nomos od 1000 evra vec previse izraubovan? da se tako odrazim
Darko, ma taj scvs001 je divan sat, i moze se jos nabaviti, a i nabavio bih ga vec davno da nije malo previse debeo za dresera. Cini mi se negde iznad 12mm. I cela ta familija kucista. Jedan takav slican vec imam, pa cu sledeci put malo obratiti paznju i na to ...
Opet za Milana: koji Mido? Junghansa bih uzeo u razmatranje samo Meistera, a on je ako se ne varam 38,5? ali i nov je tek preko kilo, tako da se za recimo 800 sigurno moze naci kao nov. Samo je jako mala ponuda. Ili ja gledam na krivom mestu?
Poslednja ispravka: veberz (1.5.2014. u 20:22)
Evo jedan Nomos za malo preko 1000 FS: Nomos Tangente Datum
Ac Milan, il club piu titolato al mondo
pa nije, oni su 1000-1300evra, oni najosnovniji, tangente, oni sa komlikacijama su dosta skuplji
a Mido ima Baroncelli modele, oni su jos i jeftiniji
BARONCELLI | MIDO
certina isto moze da bude dobar izbor
horademoda.com CERTINA DS PODIUM C001.410.11.057.00
to je branku ispod cene, ali eto za tebe, 38mm i nije jedina imas koliko hoces certina slicnih karakteristika
Poslednja ispravka: Милан Милановић (1.5.2014. u 20:38)
Junghans Meister za mene predstavljaju časovničarsko savršenstvo! Mido,takođe,po meni predstavlja jako dobar izbor... Certina,generalno,nije brend kojim sam oduševljen što nikako ne spori njihov kvalitet.
@ Milane, ima li šta inteersantno od polovnih Junghansa Meistera?
pa junghans skoro koji god mozes uzeti za do 1000evra nov, doduse oni lepi chrono modeli su malo preko
tanak sam ja sa nemcima, ja najbolje stojim sa sovjetima i to raketama samo
Junghans Chronoscope je fenomenalan...bio je davno kod nas na forumu jedan
Bookmarks sajtovi