Uzeo ovaj Casio, EF-526D-7A. Lepsi je mnogo uzivo nego na slikama, samo mi je dobrano prevelika narukvica, a ne uspeva mi da je skratim, tako da... ceo vikend ne mogu da ga nosim :'(
Uzeo ovaj Casio, EF-526D-7A. Lepsi je mnogo uzivo nego na slikama, samo mi je dobrano prevelika narukvica, a ne uspeva mi da je skratim, tako da... ceo vikend ne mogu da ga nosim :'(
Cestitam!
Kad budes imao vremena postavi neku sliku.
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
Sutra sam slobodan nadam se... uspeo sam da izvedem odredjene operacije da ga skratim, sad je sve super
Ljudi zna li neko gde mogu u srbiji da kupim certina ds podium big size ?
Evo ga Casio... slikan telefonom, slabije osvetljenje pa je nesto mutnije... snaci cete se vec
Sat je ovako lep, zadovoljan sam, solidnu kopcu ima, pomalo me iznenadila tezina kad sam ga dobio... Svetleci premaz ne svetli predugo, u globalu se puni najbolje solarno, ali sam bez problema citao sinoc (jutros?) u 4, sa blago pomucenim vidom iz razloga koji su ocigledni u sezoni 18-tih rodjendana. Jedina stvar koja mi se bas ne dopada je to sto mala sekundara radi uvek, bez stajanja dok velika radi iskljucivo kao stoperica... logicnije je da je obrnuto, ali dobro, navikao sam da velika stoji na 12 U globalu solidan sat, prilicno sam zadovoljan
Takodje saopstavam da me je "ujela buva" i da se u najskorije vreme dajem u poteru za "Vostok Amphibie Komandirskie" \o/
Neka te casio dugo i lepo služi, a to za štopericu ćeš se navići. Ovo je standard kod štopera, a znam da ume da zbuni, jer je većina ljudi navikla na 'obične' satove, kod kojih je sekundara najčešće velika.
Kvarcni satovi su precizni. Mehanički satovi imaju dušu.
Jos jedna sitnica da pitam... kako podnose ovi satovi trzaje ? Konkretno, trzaj puske ili pistolja ?
Bolje od mehaničkih.
Ne bi trebalo da bude problema (ukoliko nisi masovni ubica)
ZAJEDNO SMO SKUPA!
Lovac i ljubitelj oruzja
Pozdrav svim forumašima i zaljubljenicima u satove!
Ovo mi je prva poruka na forumu, nadam se da će ih biti još! Član sam foruma već nekoliko meseci i gotovo da sam sve teme pročitao i mogu slobodno da kažem da sam se "navukao" na satove! Od skoro sam ponosni vlasnik Seika snzg13k1, naručio sam ga preko sense watch webshop-a i jako sam zadovoljan i preporučio bih ga svima! Evo malo i slika, u planu imam da stavim kožni braon kiš!
Bookmarks sajtovi