"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
To je taj,upravo sam prelistao sve o 6t63 mehanizmu,dosta mi je jasnije ali mi je to sad ulilo nepoverenje,zašto misliš da nije baš vrh seikove ponude,da li možda znaš koji mi je prečnik i kakav je mehanizam u sndc89p2 jel misliš da je on možda bolji?
Ovaj drugi seiko sndc89p2 ima po meni nesto bolji mehanizam 7T92, koji je duze na trzistu i koji je u principu proveren, ali zaista nista ne fali ni onom prvom.
Ako ti se onaj prvi vise svidja, nemoj previse da razmisljas, biras izmedju dva dobra sata tako da je u principu svejedno koji ces uzeti.
Sto se tice precnika, ukucaj na googlu oznaku sata i vrlo lako ces i sam pronaci detalje o precniku i ostalo.
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
Pusticu da odluka odlezi par dana, oba su mi podjednako lepa, ovaj sa 6t63 mehanizmom sam prvi put video veceras njega sam probao i stvarno mi se svideo,dok mi se sndc79p2 svidja već duže vreme,ne nešto mnogo ali jeftini je,mehanizam je proveren ali ga nisam video uzivo a malo sam sumnjičav da ga narucim na slepo,i da mnogo mi se svidja (čista glupost) zato što se velika sekundara polako vraća na 12 posle restarta.. eto to je moj problem večeras,mada je sad odluka na meni u svakom slučaju mnogo si mi pomogao..
Imao sam seiko sa 6t63 mehanizmom i mogu ti reći da mehanizmu ništa ne fali. Meni se više svideo 6t63 jer mu štoperica radi kao kod mehaničkih hronografa za razliku od 7t92 gde se velika kazaljka pomera sekund po sekund.
Znači misliš da neću pogrešiti ako uzmem sat sa 6t63 mehanizmom? Ovo raspitivanje o tom mehanizmu ulilo mi je malo predrasude tako da mi znači to da se taj mehanizam barem nekom dopao.. danas sam malo obilazio radnje po gradu ne bi li našao seiko sndc89p2 ali na lageru nema niko,tako da ću u ponedeljak najverovatnije uzeti ovaj,valjda se neću pokajati,pa ako ima još neko neko pozitivno mišljenje o 6t63 mehanizmu nek ostavi komentar.
Je l' mi moze neko reci zasto kada hocu da izaberem brend polovnih satova na prodaju izbacuje dva puta Longines?
Nikola
Mali twist u Matriksu
ZAJEDNO SMO SKUPA!
Bookmarks sajtovi