Pa ovaj RW je varijanta koja traži određen ambijent, Certina je ipak za šire narodne mase bez uvrede.
Pa ovaj RW je varijanta koja traži određen ambijent, Certina je ipak za šire narodne mase bez uvrede.
"Well, it's nothing very special. Uh, try and be nice to people, avoid eating fat, read a good book every now and then, get some walking in, and try and live together in peace and harmony with people of all creeds and nations...."- Monty Python's The Meaning of Life
Dajte neki dizajnerski slican predlog za budzet reda velicine 120€? Dakle koža, beli cifer, datum(ili dan datum), ne predebeo, 39-44mm max, kvarc ili mehanicki nije bitno. Sa markerima, bez brojeva.
Mislim da su sada na popustu.
BPM Satovi & Nakit. Candino muški satovi-C4488/2
Poslednja ispravka: piksi (7.2.2015. u 18:12)
Piksi, odličan izbor...ima i ova varijanta Limelight
"Well, it's nothing very special. Uh, try and be nice to people, avoid eating fat, read a good book every now and then, get some walking in, and try and live together in peace and harmony with people of all creeds and nations...."- Monty Python's The Meaning of Life
Piksi jesu na popustu su u BPM, išao sam u novi Merkator i rečeno mi je da daju upola cene Candino satove, imaš za 10.000 dinara beli cifer, dress, kožnu crnu narukvicu, prečnik oko 43mm, kvarc, odlično uradjeno kućište, imaju i chrono verzije takodje, one su sa eta g10 i malo su skuplje
prodavac mi je rekao da im takvi satovi vrlo brzo odu jer ljudi uzimaju najčešće za poklon jer su jeftini, Candino ima safir inače
I vlajin Roamer je skoro pa best buy, takodjer saphir sa AR. Malcice skuplji ali i u Bomaru se mozes malo "natezati" oko cene.
....vreme ce pokazati ili ce on pokazati vreme....
treba obilaziti prodavnice, pratiti cene, nema samo na internetu dobrih ponuda, ja sam se zaprepastio kakve sam sve ponude dobijao u dobrim prodavnicama, popusti koji idu do 70%, sto za jeftine, sto za skupe satove
milan milanovic kaze....
+1
....vreme ce pokazati ili ce on pokazati vreme....
Urose, Bambino je za te pare po meni najbolji izbor za dress satic.
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
Jeste, samo ga nigde nema Mk.3, a i iskreno to sto nema navijanje bi mi bio problem u ovom slucaju. Da li Mk.3 ima funkciju navijanja rucno?
Ovaj Candino je sve sto mi treba.
^ Sve tri verzije Bambina imaju isti mehanizam, tako da ni taj zadnji nema mogucnost rucnog navijanja.
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
Bookmarks sajtovi