Ima i Seiko 5 nekih elegantnijih modela, ne znam samo da li ti petica smeta, to su dobri satovi. Čini mi se da su počeli da izbacuju i nešto veće modele, bar 39mm.
Ima i Seiko 5 nekih elegantnijih modela, ne znam samo da li ti petica smeta, to su dobri satovi. Čini mi se da su počeli da izbacuju i nešto veće modele, bar 39mm.
"Well, it's nothing very special. Uh, try and be nice to people, avoid eating fat, read a good book every now and then, get some walking in, and try and live together in peace and harmony with people of all creeds and nations...."- Monty Python's The Meaning of Life
^Ni Seikov 7S nema mogucnost rucnog navijanja.
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
Pa zar nisu poceli 4R36 u petice?
Vlajo nemam problem sa 5, samo su mi sve bas na donjoj granici precnika. Moram da odem do Sensea da vidim kako mi to atoji na ruci. A lep je bas ovaj Roamer http://www.bomar.rs/roamer-classic-line-709856-41-25-07
Dopadaju mi sr kazaljke. E da, izbegao bih rimske brojeve, ne vidim takav sat na sebi, previse.
Uroše, pravac u Delta city, imaš tamo i Roamer i Candino, pa da gledamo slike
Poceli su da ugradjuju 4R i u petice, ali u neke novije modele, i to uglavnom sportske koliko sam video.
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
Piksi da znas da cu otici posle rucka
Sada sam probao Roamer, prelep je i lepo uradjen. Kais je dosta kvalitetan rekao bih. Cena je 14300 s popustom. Kazete raspolozeni su za dogovor u Bomaru?
Dopada mi se i brend.
Vlajo, koji Roamer ti imas?
Društvo, moguće da ću uskoro na par dana do Beča, pa me zanima da li biste imali neku preporuku za kupovinu?
Nešto interesanto čega nema kod nas. Zanimale bi me, možda, neke od nemačkih firmi, ne znam da li imaju tamo prodaju u radnjama.
Orient? Koliko mi se čini Dukin je skoro tamo pazario.
Kakvi su za cenjkanje?
Svaki predlog je dobrodošao.
Hvala.
imaš Wempe radnju i njihove satove, to se retko gde viđa
imaš i u Wempe radnjama su proturili dosta svoje robe, Nomos Glashuette je dobar
no ima članova koji njihove prilike mnogo bolje poznaju
Mislio sam nešto trocifreno
Bookmarks sajtovi