imaju Junghans ali su i njima jake cene
ne znam sta ima da se kupi ranga do 500evra, a da nema kod nas
imaš i ovde Orient satove da kupiš
imaju Junghans ali su i njima jake cene
ne znam sta ima da se kupi ranga do 500evra, a da nema kod nas
imaš i ovde Orient satove da kupiš
Ja sam uzeo ovaj model Superior i mogu reći da sam zadovoljan Mislim da ti sad ne tražiš baš to, ali mi se Roamer čini kao poštena firma.
"Well, it's nothing very special. Uh, try and be nice to people, avoid eating fat, read a good book every now and then, get some walking in, and try and live together in peace and harmony with people of all creeds and nations...."- Monty Python's The Meaning of Life
Ja sam HC kupio tamo, i tax-free naravno
Podrazumeva se da ću to da gledam, ima li neka radnja za preporuku?
Nego, viđao sam po forumu, neke silne Nemce po 300tinak evra (Junkers, Messershmit, Laco, Aristo...), gledao bih i Steinhart, samo cini mi se da on prodaje jedino preko neta. Kakvo je misljenje o njima?
Nisam znao da Orienta ima i kod nas.
"Well, it's nothing very special. Uh, try and be nice to people, avoid eating fat, read a good book every now and then, get some walking in, and try and live together in peace and harmony with people of all creeds and nations...."- Monty Python's The Meaning of Life
piksi....kolega arch_m ti je u Becu....a kako sam se dosta kuckao preko pp, znam da cesto lunja po trgovinama i izlozima satova.....
posalji mu pp pa vidi s njim.....makar nekakav info koji dobro dodje.
....vreme ce pokazati ili ce on pokazati vreme....
Piksi, druze, poslao sam ti PP.
Eh, da, da ne zaboravim, sto se njemackih satova tice, sad mi na pamet pada nekoliko prodavnica u kojima sam vidjao Junkers, Zeppelin, Junghans isl., pa ako te i ovi satovi zanimaju mogu da te uputim na par mjesta.
Medjutim, tu moras da znas da, osim Junghansa, ovi ostali brendovi koji se tu i tamo daju naci u radnjama, ukoliko se vec ne radi o onom "rusko-njemackom" aranzmanu, svasta stavljaju u svoje satove, pa treba dobro pripaziti sta se kupuje, jer se i cijena dramaticno stroposta cim ga stavis na ruku i izadjes iz radnje.
Он сказал: "Поехали!"
arch_m, verovatno i sam znaš - imaš u Rotenturmstraße, na uglu sa Fleischmarkt-om (na potezu između Schwedenplatz-a i Stephansplatz-a) prodavnicu sa Junghans-om, Junkers-om itd...
No time to lose
Vladas, ta je radnja dobra, ali hoće da bude malko skuplja. Znam da sam neke Junkerse viđao dok sam stanovao tamo u mom kraju u 5. Bezirku u jednoj radnji Junkerse jeftinije nego kod njih. Sad ne mogu da se setim naziva ulice, neki Rumpelstilskingasse 😊
Bookmarks sajtovi