I ja vise volim mehaniku.... To moze i sto godina trajati ako se odrzava, struja tesko .... Mada nemam ni jedan citizen, ali ni jedan VE.. Sve sam blizi odluci za VE....
I ja vise volim mehaniku.... To moze i sto godina trajati ako se odrzava, struja tesko .... Mada nemam ni jedan citizen, ali ni jedan VE.. Sve sam blizi odluci za VE....
Ja glasam za VE...
Izgleda mi baš moćno.
Ubedjen sam onda, uzecu VE
Intersuje me misljenje nekog strucnog u vezi ovog sata "Tag Heuer mercedes sls"
Znam da su ti satovi skupi i da je ovo replika ali neko misljenje valja li dati pare za tako nesto.
Svidja mi se na izgled, a nisam neki poznavalac. Evo linka na Kupujem Prodajem:
http://www.kupujemprodajem.com/Tag-Heuer-SLS-muski-sat-NOVO-27865364-oglas.htm?filter_id=203114#photoBig
Sada , dali on vredi ti 100 evrica , i kakv mu je mahenizam?
Ja imam neki swacth irony , koristim ga tri godine samo zamenio bateriju. Sluzi me bez problema,
Kupio ga novog samo malo veca od ovog...
Na forumu je rasprava o replikama najstroze zabranjena.
Koliko god da se da za repliku mnogo je.
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
Jeste, znam i ja to. Ali kada je orginal preko 1000 evrica...
onda kupis seiko orient ili koliko para hoces da das ima adekvatne teme
Ko hoce nadje nacin, a ko nece nadje izgovor
Kad kupis repliku...videces pokajaves se posle mesec dana nosenja. On ce da radi...gledaces logo tog brenda, a znaces i sam da nije original...znace i ljudi oko tebe koji se razumeju da nije original...i onda ces shvatiti da si pogresio. Skupi pare...odvajaj malo po malo i kreni sa necim kalitetnijim pa nadogradjuj. Ovako varas samog sebe. Dobro namerno ti pisem. U ovakvim stvarima ljudi lazu sami sebe.
next year at this time I'll be a millionaire
Na ebay sam nasao par satova koji su mi primamljivi oku pa me insteresuje vase misljenje o njima i pouzadnosti sata.
Ulozeno me ne interesuje puno jel vidim da nisu skupi
prozivodjac/model
1.CURREN/CUR021
2.JARAGAR/PMW282
3.JIANIANHUA/HWGUOJI
4. MEGIR/3006G
Hvala na pomoci
Bookmarks sajtovi