Imas na sajtu spisak prodavnica gde sat mozes videti uzivo samo se prvo dogovori telefonom da donesu sat u radnju ukoliko ga nemaju na stanju.
Citizen satovi
Da li neko zna neki micro brand (tipa Magrette, Borealis, Gruppo gama itd) koji proizvodi ženske satove. Ili pošto pretpostavljam da ženski satovi nisu toliko komercijalizovani, koja je preporuka za ženski automatik (safir, ušrafljujuća krunica, pouzdan i dostupan mehanizam tipa nh35 ili miyota 9015) do 300-350evra (uključujući carinu i porez ako se naručuje iz inostranstva). Za moju gđu, ide 8.mart pa da probam da je sklonim od njenih kvarcnih modnih narukvica. Hvala na pomoći
Sent from my BLA-L29 using Tapatalk
http://www.armidawatches.com/collect...=0&sort=normal
Sent from my Mi-4c using Tapatalk
Steinhart i CW proizvode zenske satove no nazalist debelo premasuju buđet.
Ako joj odgovara diver ja bih ti preporucio Seiko skx-013 na creationwatches je oko 170€
Poslano sa mog SLA-L22 koristeći Tapatalk
Hvala na predlozima
Sent from my BLA-L29 using Tapatalk
Moze li preporuka za kupovinu sata zenskog? Hvala unapred!
Juče sam mami kupio fin Casio. Ušao u radnju kao uvek da vidim sta ima. Totalno impulsna kupovina. Prelep MoP cifer sa trodimenzionalnom 12icom I 6icom i satnim markerima. 3600 u Merkatoru. Jokić.
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
Pozdrav trebam pomoc pri kupovini sata do 500€,da ima automatski mehanizam,metalna narukvica,precnika oko 42mm i da je swiss made.
Bookmarks sajtovi